Одні знищують інші прикривають.Парк “Шевченка”. Думайте тернополяни!

У Тернополя черговий скандал. На території парку ім. Тараса Шевченка незаконно почали вирізати дерева.  Інтернет ресурс: vse-pro-vse.com.ua   вже писали, що причетний до цього, народний обранець екс-мер  Тернополя Роман Заставний. І почалася ця історія ще в далекому 2013 році.
Тоді найвідоміша, скандальна  будівельна компанія м. Тернополя «Креатор -Буд» виміняла у громадської організації (тільки невідомо як…, а про це згодом), двоповерхову будівлю на вул. Білецькій, 34. Площа якої — 179 кв. м. Вже у 2016 році в цій же будівлі зареєстровано ТОВ «Профінвестбуд-плюс». Власником якого  є колишній сусід  улюбленця тернополян Сергія НадалаГоцалюк В.Д.. Вже через рік цей добродій  спільно із Петром Заставним (старший син  Романа Заставного), створили ТОВ «Атмосфера-скай». В статутний фонд син народного  депутата вніс 2 000 000 гривень. Тут виникає запитання , звідки ж у молодого 25- річного хлопця такі кошти?  Над цим питанням можна думати недовго. Адже маючи батька нардепа -бізнесмена-рішалу  дітки одразу стають успішними бізнесменами.

Цільове призначення даної споруди визначено як для обслуговування громадських та релігійних організацій. На це в парку закріплено 0, 0173 га.
Але раптом призначення цієї території абсолютно змінюється. Тепер поза межами здорового глузду депутат від народу Роман Заставний хоче розважально-оздоровчий комплекс. Таке собі SPA для екс-мера. Але тепер він хоче забрати у тернополян в парку 0,4194 га. Звісно, що дану оборудку прикривають правоохоронні органи та прокуратура  м.Тернополя. Міський мер Сергій Надал теж в темі , хоча і відпекується на facebook   у своїй брехливій,цинічній  манері  ;

Коли ж прийшлося до звинувачень хто ж вирубував дерева в парку і пошуку за ким це все стоїть, всі просто розводять руками та ніхто нічого не знає. Хоча, ще кілька місяців тому ТОВ «Атмосфера-скай» чорним по білому опубліковувала план проекту розважального комплексу на тому ж самому місці де зараз зрубані дерева.

Журналісти видання «20 хвилин» спробували зателефонувати Роману Заставному. Він запевняє, що жодного стосунку до цього немає. Хоча в черговий раз він обманює громаду, так як це йому дуже притаманно.
Громада Тернополя як завжди безсила перед схемами Тернопільської міської ради та  вкотре  плекає   надію , що Генеральна прокуратура України, НАБУ, ДБР, відновлять законність. Адже такі дії явно є незаконними. Хоча у сильних світу цього своє уявлення про Закон. Громада заслуговує на ту владу яку обирає.

Безконтрольність та безкарність породжує свавілля та вседозволеність !Думайте !

Фото та відео Юрія Собі

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *