У Тернополі колишні регіонали займаються залякуванням політичних та громадських діячів

Олексій Станько громадський та політичний діяч партії Громадянський Рух ХВИЛЯ Тернопільщина у сторону якого нещодавно лунали погрози від колишніх регіоналів на своїй сторінці у.facebook написав:

Ні для кого не є таємницею, що російське втручання спостерігається у всіх сферах життєдіяльності України.
Водночас, зміна влади в Україні для одних пов’язана з великими надіями, а для інших — із великими тривогами.
Найбільше занепокоєння викликає перспектива реваншу проросійських, антиреформістських сил, що були усунуті від влади після Майдану.
Сьогодні, по завершенні президентських виборів, ситуація все ще лишається неоднозначною, а рейтинги, котрі публікують ЗМІ говорять про величезну загрозу реваншу!
Якщо в Одесі чи Харкові прихильники «Руського міра» діють на відкритій площині, то на теренах патріотичної Західної України екс-регіонали оділи вишиванки та давно стали представниками проукраїнських партій та позиціюють себе як добропорядні кандидати.
Мабуть, величезних коштів та зусиль, для цих осіб, коштувало зачистити інтернет- простір від своєї попередньої діяльності в часи правління президента Януковича.
Проте, практика показує, що методи залишились ті самі, ще й за допомогою тих самих виконавців.
Моя особиста підтримка декількох дописів про діяльність екс-регіонала Івана Чайківського закінчилась погрозами в мою сторону з боку колишнього депутата міської ради Тернополя від «Партії Регіонів» Костянтина Баранова та  його товариша  «представника спорту» (раніше заміченого за аналогічною діяльністю при будівництві житлового будинку на території БК «Березіль» з погрозами до мешканців мікрорайону «Дружба»).
Отож, діяльність і єдність «колишніх регіоналів» може свідчити тільки про одно- для них час реваншу вже настав.
А щоб не виникало сумнівів, оскільки інформація про приналежність ретельно зачищена, додаю деякі цікаві фото з мережі інтернет, які все ж вдалось відкопати!

 

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *