Волонтерство заради вигоди

П’ять років війни, в котрій Україна з останніх сил пробує втримати свою незалежність. У 2014 році держава виявилась не готовою до військової агресії, а тому кожний українець кинувся допомагати створювати нову армію. Активно розвивався волонтерський рух України, але чи усі представники цього руху до сьогодні працюють виключно на ідейних засадах? Як відомо, для когось війна – це горе біда, а для когось мама рідна.

 В Тернополі жахлива ситуація з МАФами, оскільки жодних правил порядку ніхто не дотримується. Якщо зуміють домовитись з міською владою, тоді утримують місця під чергову «будку». Ріже око хаотичне розміщення по Тернополі МАФів однієї мережі «Merci». Здається для цих людей жодних правил не існує, оскільки у грудні 2018 року міською радою було прийнято рішення щодо формування правил розміщення тимчасових споруд. За новими правилами МАФи, що розміщені на газонах, тротуарах, зупинках громадського транспорту, а також біля освітніх закладів підлягали під демонтаж. Чому тоді мережа кіосків «Merci» отримує імунітет, та продовжує захоплювати тротуари міста.

Актуальну проблему в соціальній мережі підняв відомий в Тернополі журналіст Сергій Сінкевич, котрий у своєму дописі дякує архітектору Тернополя Бесазі за ось таке «свавілля» міської влади. Під дописом Сінкевича одразу прийшов захищати власника мережі «Merci» Миколу Дерецького відомий в Тернополі волонтер Василь Конько.

Не вже волонтер, громадський активіст Василь Конько готовий захищати не зовсім чесні та законні бізнес-справи окремих людей? Мало кому відомо, але Микола Дерецький породичався з Василем Коньком, а тому волонтер захищав інтереси своїх людей, маніпулятивно використовуючи війну та волонтерство.  Степан Барна чимало доклався до волонтерської діяльності Василя, але власні інтереси та бажання фінансової вигоди перемогли, Конько вистрибує з під крила Барни і біжить до міського голови Тернополя Надала Сергія. 

Активний взаємний піар волонтера, бізнесмена та політика переростає в корисні дивіденди для кожного. Для мережі кіосків «Merci» не діють жодні рішення міської ради, а кіоски, як гриби ростуть по тротуарах міста. Про те, людям показують спільні заходи, де Василь Конько, Микола Дерецький, Сергій Надал висаджують дерево під приціли численнях об’єктивів. А дальше роблять інформаційну політику місцеві рупори пропаганди.

Якщо не віриться, що Василь Конько може діяти в інтересах бізнесу наближених йому людей, тоді варто ще раз пригадати розслідування Правого Сектору. Націоналісти тоді викрили “бізнес на крові” Василя Конька. За інформацією Правого Сектору, більшість рекламних площ, що розміщували агітацію проросійської партій «Опозиційний блок» мають відношення до Василя. Як бачимо, не мучить совість «барижити» на війні. Але для дуже активної людини Василя, котра зуміла знайти підхід до міських чиновників, що забезпечило безтурботний розвиток бізнесу як самому Василю так його оточенню, звичайно мало.

В котрий раз Конько доказує, що йому байдуже з ким працювали, лиш би гроші давали. Парламенська виборча гонка 2019 року знову показала продажність волонтера Василя. Василь Конько активно підтримував екс-регіонала та місцевого олігарха Івана Чайківського. Ламаною українською мовою волонтер захищає свого побратима! Саме так називає Василя екс-регіонал Іван Чайківський. Посилання на відео.

У березні 2018 року Тернопільська міська рада приймає рішення подарувати земельну ділянку площею 0,10 га за адресою вул.. Ак. Сахарова громадянці Конько Наталії. Це дружина волонтера, котрий останні роки знайшов спільну мову з міським очільником. А скільки в Тернополі видали земельних ділянок для учасників АТО? Але чи це має цікавити волонтера Василя, оскільки ще стільки треба зробити для своїх!

За інсайдеською інформацією Конько зібрався йти в місцеві депутати! Залишається здогадуватись чиї інтереси буде відстоювати Василь.


Джерело:http://rypor.pp.ua/

Зверніть увагу!

Переправляли чоловіків за кордон: на Чернівеччині затримано поліціантів із Тернополя

За роки жорстокої війни багато хто з тих, хто добровільно вирушив на фронт, були поранені …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *