У Тернополі продовжується встановлення МАФів за “новими” правилами. Пофігізм та безконтрольність

На своїй сторінці  facebook громадська активістка Юлія Мамчак написала:

Що за чергова буда на багатостраждальному 15 Квітня? Трава, земля заляпані бетоном… Залитий фундамент. Михайло Сиротюк, Ваш округ потребує вольового депутатського рішення для покарання зухвалих міні-забудовників)

В грудні 2018р. Тернопільською міською радою прийнято рішення щодо внормування  деяких правил розміщення тимчасових споруд на території міста Тернополя. Відповідно до цього рішення договори про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення тимчасових споруд, укладені із суб’єктами господарювання, які розмістили тимчасові споруди на газонах, тротуарах, в охоронних зонах інженерних комунікаиіях.зупинках громадського транспорту та ближче, ніж, 50 м до загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладах-поновлення не підлягають. 

Інформацію про виявленні тимчасової споруди, без дозвільних документів управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради подає у відділ земельних ресурсів міської ради, який виносить на розгляд виконавчого комітету Тернопільської міської ради відповідний проект рішення, У випадку прийняття виконавчим комітетом рішення про демонтаж тимчасової споруди, робочою групою з демонтажів з додержанням відповідної процедури, проводиться демонтаж даного об’єкту.   

 Але ділки із ТМР не зазначили про контроль за виконанням суб’єктом підприємницької діяльності  умов паспорта прив’язки при встановленні малих архітектурних форм відповідно порядку затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 244 від 22.10.2011., та вживання певних заходів при виявленні даних порушень.

А також не зазначили про будь-який контроль за належним виконанням суб’єктом підприємницької діяльності пункту 4.5.5 умов Договору строкового сервітуту, де вказано про заборону будь-якого будівництва.

Маємо ту владу на яку заслуговуємо!

 

Зверніть увагу!

Переправляли чоловіків за кордон: на Чернівеччині затримано поліціантів із Тернополя

За роки жорстокої війни багато хто з тих, хто добровільно вирушив на фронт, були поранені …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *