Який суд таке на Тернопільщині і правосуддя.Знищення доказів

 

На своїй сторінці у facebook тернополянин Андрій Томашевський висвітлив роботу “недореформованих” суддів Тернопільського міськрайонного суду:

27.05.2019р. під час ознайомлення з матеріалами справи №607/6552/19 мною, Андрієм-Степановичем:Томашевським: було виявлено викрадення поданих оригінальних цінних документів – скріплених марками, печаткою та передані через канцелярію суду. Натомість було виявлені невідомі мені папери в справі №607/6552/19. В даних паперах були відсутні цінні документи, які були надруковані на обох сторонах аркуша та скріплені маркою та автографом. Дані дії являються фальсифікацією документів в матеріалах справи №607/6552/19 де [головуючою суддею] являється Черніцька Ірина Миколаївна [Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області]. Подані мною, Андрієм-Степановичем:Томашевським: документи були пронумеровані, прошиті, опломбовані – для унеможливлення подальшого вилучення документів та їх фальсифікації.
Повідомляю, що викрадення документів з матеріалів справ у [Тернопільському міськрайонному суді Тернопільської області] не є поодинокими. [голова Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області] Грицак Роман Михайлович самоусунувся від вирішення питань щодо викрадень документів з матеріалів справ даного суду та ніяким чином не реагує на дані повідомлення.
03.10.2018р. в судовому засіданні по справі №607/18122/15 [головуючому судді] Ромазану В.В. було повідомлено про невідповідність аудіо запису судового засідання та матеріалів справи. Було подано клопотання згідно ч.1, ч.11, ст.262 КПК України винести окрему ухвалу суду щодо викрадених документів з матеріалів справи та повідомити про даний факт працівників ДБР. Окрема ухвала була винесена, але у повідомленні про викрадення документів у ДБР – було відмовлено. На підставі викрадених та відсутніх документів в матеріалах справи №607/18122/15 [головуючим суддею] Ромазаном В.В. було винесене рішення на користь відповідачів, чиї документи було викрадено. Подальше звернення у Львівське відділення ДБР результатів не дало – працівники ДБР не вбачають ознак кримінального злочину. В даній справі №607/18122/15 свідок Созданська Софія Іванівна під присягою подала завідомо неправдиві та суперечливі свідчення на основі яких було винесено рішення[головуючим суддею] Ромазаном В.В. – згідно з чим відкрите кримінальне провадження за ст.384 КК України та внесені відомості в ЄРДР. Однак, цей же свідок Созданську Софію Іванівну викликається для свідчень по тих самих обставинах та предмету спору. Заперечення позивачів [головуючий суддя, який являється головою Тернопілького міськрайонного суду Тернопільської області] Грицак Роман Михайлович– не приймає до уваги що, до Созданської С.І відкрите кримінальне провадження за ст.384 КК України. Справу №607/19836/18 було передано Грицаку Р.М. після відводу [судді] Черніцької І.М. Попередню [суддю] Черніцьку І.М. було відведено за порушення чинного законодавства. На даний момент відповідачами Мосійчук О.І. та Мосійчук О.Б. вчиняється тиск на свідка, через те, що адвокат відповідачів Редьква Н.М. являється депутатом міської ради від партії «СВОБОДА», згідно з чим подано заяву в поліцію та повідомлено суд.

 

P/S.  Свого часу у міськрайонному суді зі справи про вбивство Віталія Ващенка зникли докази:

Суд вирішив не шукати винних у зникненні доказу в справі вбивства Віталія Ващенка

 

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *