Скандал із відео відзнятому у Тернопільській аптеці №78 було спровоковано

Днями мережею Фейсбук пронеслось вміло зняте і в потрібному місці вирізане відео, яке дуже жваво підхопили провладні тернопільські медіаресурси, а в свою чергу розкинули бото-ферми . Воно стосувалося того, що нібито КП ТОР «Аптека 78» у час пандемії спекулює на масках реалізуючи їх за значно завищеними цінами. Про те, що мерія вже тривалий час пробує змінити орендаря у приміщенні самої аптеки ні для кого не є таємницею. Ласий шматок у центрі міста є вкрай привабливим для місцевого бізнесу та чиновників.
Дбаючи про свою репутацію та репутацію закладу директор КП ТОР Тернопільська обласна аптека 78 звернулась до правоохоронних органів.
Проте як виявилось правоохоронці не особливо зацікавлені у тому, щоб розбиратись і притягувати когось до відповідальності.
Відповідь за підписом Сергія Гаврилюка (члена виконавчого комітету Тернопільської міської ради, а також людини яка безпосередньо брала участь у голосуванні із зміни орендаря даного приміщення) каже про те , що жінку яка спровокувала конфлікт відшукати не було можливим, оскільки її анкетні дані працівникам аптеки невідомі. Також відсутні підстави для внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

А Ви знаєте чому від місцевих рад квартири за вислугу років не отримують вчителі і медики, а так систематично правоохоронці?

Джерело:: Громадянський Рух ХВИЛЯ Тернопільщина

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *