У Теребовлі під час карантину відбувася спалах пандемії “дерибану” землі

08.04.2020р  активісти та учасники бойових дій запобігли нахабному та безкарному «дерибану» землі Теребовлянської громади.

У час, коли вся Україна протистоїть пандемії COVID-19, коли вводяться заборони на зібрання і  прості люди притягуються до відповідальності за те, що зустрічаються разом, міська влада Теребовлянської громади  в лиці  мера члена партії ВО «Свобода» Сергія  Поперечного  та його прибічників,  вирішила скористатись карантином і нехтуючи усіма обмежувальними заходами та заборонами, в пік епідемії, провели 08.04.2020р сесію Теребовлянської міської ради.

На порядок денний сесії міської ради було винесено більше ніж 200 земельних питань зокрема про виділення «своїм» людям земельних ділянок загальною площею 120-га.

Нагадаємо, що напередодні сесії 04.04.2020-р., відбулося засідання комісії «з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природно навколишнього середовища Теребовлянської ОТГ» на даній комісії  розглядалися питання порядку  денного майбутньої сесії, а   саме  – виділення земельних ділянок..

Одним словом мета такого дивного проведення сесії  дуже проста — це «дерибан» та поділ між своїми землі громади.

Саме тому скликавши сесію, головними питаннями було виділення землі  не бійцям та добровольцям АТО, для яких у більшості випадків землі не має, а своїм приближеним людям , депутатам, членам виконавчого комітету та їх родичам тощо..Наприклад, таким як:

Апостол Ганна Дмитрівна-1,7 га в с. Ласківці (дружина члена виконавчого комітету керівника ПАП «КРОК» Апостола Романа Антоновича)

Апостол Михайло Романович- 2 га, в с. Ласківці (син члена виконавчого комітету керівника ПАП «КРОК» Апостола Романа Антоновича)

Михно Роман Ігорович– 2га., в с. Ласківці (зять члена виконавчого комітету керівника ПАП «КРОК» Апостола Романа Антоновича)

Никеруй Христина Михайлівна – 2 га., в с. Боричівка (дочка члена виконавчого комітету головного лікаря КУТРР «Теребовлянська центральна районна лікарня» Никеруй Михайла Степановича)

Грицишин Богдан Юрійович, – 2 га., в с. Ласківці (син начальника відділу державної реєстрації Теребовлянської РДА Кобилянської Надії Василівни). Особливо дивує заява Грицишина Богдана на виділення земельної ділянки, адже вказаний громадянин перебуває за кордоном і фізично не міг таку заяву написати.

Грицишин Олена Петрівна– 2 га., в с. Деренівка (секретар Тернопільського міськрайонного суду)

Щоб не було витоку та розповсюдження інформації про дану аферу вділили  по «клаптику» землі  працівникам районного відділу держгеокадастру Пашковській Галині Петрівні -2га, та Славській Оксані Любомирівні 2-га. але як в народі кажуть шило в мішку не сховаєш.

У такий цинічний та зухвалий спосіб слуги громади на чолі із Сергієм Поперечним намагалися здійснити «дерибан» землі. Лише після появи на сесії Теребовлянської міської ради добровольців АТО розгляд  земельних питань було припинено. Тільки но було знято земельні питання з порядку денного, як міський голова завершив сесію..

 Такі діяння команди діючого голови є нехтуванням інтересів громади задля власного збагачення. Саме такі діяння команди Поперечного є підтвердженням того, що при діючому президенту  чиновники, посадові особи тощо вкрай знахабніли у своїх діяннях.

Розгул корупції, безкарності, свавілля та вседозволеності досягло  в Україні апогею…Далі буде

P.S. Список  всіх щасливчиків на отримання земельних ділянок  :

інформація від читачів:

Депутат Теребовлянської міської ради та голова бюджетної комісії  Чміль Станіслав Омельянович отримав у 2018 році 1.8 га:

 

Зверніть увагу!

Переправляли чоловіків за кордон: на Чернівеччині затримано поліціантів із Тернополя

За роки жорстокої війни багато хто з тих, хто добровільно вирушив на фронт, були поранені …

1 Коментар

  1. Степан Кондира

    Шановні громадяни славетних Теребовлянщини!
    Дії Голови ОТГ попадають під статті кримінального кодексу. Відповідно до Конституції України, протиправні дії Теребовлянської міської ради мають бути класифіковано, як протипоравні! А тому аргументи, що вказані у Вашому дописі необхідно направити на реальну адресу Президента України, Генерального Прокурора України, міністра внутрішніх справ України димом із повідомленням.
    Після закриття карантину, необхідно зібрати перед міською радою народне віче і висловити недовіру Голові за таке нахабне поводження, а також заставиьи прозвітувати перед громадою міста за проведену за 10 років роботу на благо міста.
    Пора закінчувати подібні свавілля, інакше ми завтра можемо опинитися не в моїх хатах

    Степан Кондира

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *