За повернення автівки начальник Бучацької поліції Побуринний запросив 3500 доларів

Дивна та неприємна історія трапилася із жителем Тернопільщини Василем Терлецьким.
23.01.2017р. після обіду пан Василь на своєму автомобілі марки BMW 520 2.0і 2000 р,.д.н.з АН61-45НХ сірого кольору,  виїхав зі своїм давнім знайомим Михайлом Миськевичем у м. Бучач для здійснення обміну вказаного транспортного засобу на інший автомобіль за домовленістю.
По дорозі до Бучача в селі Старі Петликівці Бучацького району Василь здійснив зупинку по потребі, щоб сходити у туалет. Ну, як зазвичай буває, мало хто із водіїв, зупиняючись незаплановано на короткий проміжок часу, виймає ключі із замка запалення, а тим паче, коли він в авто не один. Саме таким моментом і скористався приятель господаря автівки. М. Миськевич завів автомобіль та поїхав, залишивши Василя у с.Старих Петликівцях.

Повернувшись, Терлецький не застав ні свого автомобіля, ні приятеля. Не зрозумівши, що трапилося, почав надзвонювати Михайлу, але на іншому кінці оператор повідомив, що з абонементом зв’язок відсутній. На наступний день Василь Терлецький про факт викрадення його автівки повідомив в обласне управління поліції у Тернопільській області, виклавши всі обставини у заяві. Головне управління поліції дане повідомлення скерувало до Бучацького відділку поліції, де керівником на той час був Ярослав Побуринний. Полісмени невеликого містечка спрацювали блискавично – справу “похоронили” за місяць .

За словами самого Василя Терлецького:

 Миськевич Михайло Володимирович 1975-р.н., який проживає за адресою Тернопільська обл., Тернопільський р-н, смт.Велика Березовиця, вул.Зелена, 8, викрав мій автомобіль марки БМВ 520 2.0і 2000-р.в. д.н.з АН61-45НХ сірого кольору, VIN WBA DM 11010 GP 18770 !!
Я приїжджав в Бучач до начальника поліції Ярослава Побуринного, щоб поцікавитися через яку причину не має руху по моїй заяві щодо викрадення мого автомобіля. На що Побуринний відповів, що наказали з “гори” пригальмувати розслідування та одразу запропонував шляхи розв’язання даного питання — 3500 зелених, запевнивши, що вкрадене авто вже завтра зранку буде стояти у мене  під вікном.   Ось так! Немає грошей не має автомобіля!

Після цієї розмови із начальником Бучацької поліції та відсутністю «подяки» за повернення автомобіля, справа із викраденням автівки «зайшла в глухий кут». У відповідь на неодноразові звернення Терлецького у поліцію та прокуратуру Тернопільської області приходили формальні відписки, що недостатньо доказів про викрадення.
А також Василь Терлецький зазначив :

Я Терлецький Василь Михайлович підтверджую свої дані та достовірність наданої інформації про викрадення та саботаж розслідування даної справи по моїй заяві.

Що спонукало Михайла Миськевича вдатися саме до таких дій щодо заволодіння майном свого приятеля Василя Терлецького відомо лише йому та його спільникам у пагонах, які допомогли Михайлу уникнути покарання та не повернути автомобіль Василю Терлецькому.

 P.S. Тільки через 6 місяців 02.0.6.2017-р., В. Терлецький добивається відкриття кримінального провадження .№12017210060000237 за ч.1 ст.289 КПК України тим же Бучацьким відділенням поліції. Але 14.07.2017р. справу передають Тлумацькому відділенню поліції Коломийського відділу поліції ГУНП у Франківській області. На сьогоднішній день ні доля кримінального провадження, ні доля автівки Василю Терлецькому не відома..

 

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *