Два в одному — Бучацька бурякова станція та автомийка «LUX WASH 24»

У Бучацькому лісовому господарстві повним ходом іде незаконна вирубка лісу.
Ну, якщо рубають і немає покараних, то значить все законно?

 СБУ у 2018-р. викрило злочинну схему незаконної вирубки лісу в Бучацькому лісовому господарстві. По даному факту було порушено кримінальне провадження   за №42018211180000009 від 24.01.2018 р.,за ч.4 ст.246, ч.2 ст.364 КК України. В продовження історії вже в 2019 році  «лісоруби» заслужили ще одне провадження, яке 17.07.2019-р. внесено відомості до ЄРДР за №42019211180000056 та розпочато досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 246 КК України.
Де зберігають вилучений ліс поки не відомо, хоча відповідно до постанови слідчого судді Тернопільського міськрайонного суду, накладенно арешт на майно (зрізаний дуб) та надано дозвіл на зберігання вищевказаних спилених дерев породи «Дуб» на території спец майданчика ДП «Бучацьке лісове господарство» (код ЄДРПОУ 00993030, юридична адреса: Тернопільська область, м. Бучач, вул. Степана Бандери, буд. 12, на термін, який необхідний для проведення таких експертиз.
Було встановлено, що незаконно вирубаний ліс звозили на пилораму с.Соколів Бучацького р-ну, де хазяйнує Лучко Роман Михайлович («Птіца») та на територію біля автомийки «LUX WASH 24» по вул.Тичини 3к у м.Бучачі.
Представники однієї із громадських організацій поцікавилися чия то автомийка, куди звозять деревину. Земля під автомийкою надана в оренду Лучко Людмилі Володимирівні у 2018-р. терміном на 5 років під обслуговування власних приміщень, а саме  станції підйому буряка.
Це, мабуть, такі новітні технології підйому буряків під маркою «LUX WASH 24» у Бучачі.
На запит до міської ради чи можна на станції по підйому буряка «LUX WASH 24» мити автівки, було надано  відповідь, що ні.  Миють незаконно,без єдиного дозвільного документа. Влада та поліція знають, але мовчать.
Все виявилося дуже просто. Лучко Людмила Володимирівна, є сестрою  одіозного  місцевого князька начальника Бучацького РВУ ДМСУ в Тернопільській обл. Делявського Юрія Володимировича

У Делявського міцні ділові та дружні стосунки із  Дудином Володимиром Івановичем (начальник Монастириського відділу поліції), Юсипівом Романом Васильвичем (заступник керівника Теребовлянської місцевої прокуратури), Побуринним Ярослав Богданович (екс-начальник Бучацького відділу поліції, а на даний час начальник Гусятинського відділу поліції), Содоморою Романом Орестовичем та Федорончук Володимир Богданович (судді  Бучацького районного суду Тернопільської області),  лісниками ДП «Бучацького лісового господарства»  Литвином Тарасом Дмитровичем та Меленюком Михайлом Степановичем.
Тому не дивно, що і ліс складують, і автівки миють на буряковій станції «LUX WASH 24».
Коли все поскладано та помито, начальник Бучацького РВУ ДМСУ Делявський і “Ко” полюбляють браконьєрити, а задля розваги погрожують очільнику Бучацького осередку Українського товариства мисливців і рибалок Василю Сенику — пустити кулю в лоб, якщо Сеник буде їм перешкоджати…

Далі буде …

P.S. На даний момент Начальником УДМС в Тернопільській області Давибідою має проводитися службова перевірка, чому Делявський знаходився 15.04.2020 р., у робочий час, на станції по підйому буряка «LUX WASH 24».

Перефразовуючи фільм «Діамантова рука» – станція підйому буряка прєвращаєтся в елегантную автомойку «LUX WASH 24».

Віримо в міцну і безкорисну дружбу посадових осіб Бучаччини, які допоможуть здійснити магічне перетворення.

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *