Головний “тітушка” Тернополя Смаль отримав землю від ТМР

Не зважаючи на численні протести громадськості, в парку Національного відродження м.Тернополя завершують будівництво, на місці, яке в лютому 2014-го, в час Майдану, тернопільська міська влада виділила для “Соціально спортивний центр “Вулична академія”.
Такі об’єкти будуються під «соусом» соціально-спортивного центру «Вулична академія», а ініціатором виступає така собі ГО «Фундація зірок світового футболу «Діти+». Ця схема створена спеціально посадовими особами ТМР, щоб завуалювати будівництво комерційного проєкту у парку.
Саме завдяки найманцям «тітушкам» під керівництвом Ярослава Смаля забудовнику та зацікавленим особам із ТМР вдалося все ж таки звести будівлю у Тернопільському парку. 

Ярослав Смаль найманцям платив від 500 до 1000-грн, гроші йому виділяли організатори скандальної забудови. Сам Ярослав окрім грошової винагородити від забудовників, отримав «бонус» від “своїх” у ТМР — земельну ділянку.Депутати підтримали виділення Смалю землі.   І от рішенням ТМР від 15.12.2017року, Ярослав Смаль від тернопільських депутатів отримує новорічний подарунок в у вигляді 0,0282 га. (2,82 сотки)

 

 

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *