Черговий лохотрон від “Слуг Народу” для народу із відставкою Авакова

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не піде у відставку, незважаючи на всі спроби деяких партій в Раді цьому посприяти. За словами прем’єр-міністра Дениса Шмигаль, “тема вже себе вичерпала”.

У середу, 1 липня, комітет Верховної Ради з правоохоронної діяльності повинен був розглянути по суті проект постанови фракції “Голос” про відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Однак, проект проігнорували, незважаючи на те, що він зібрав 55 голосів – більше, ніж для конституційного подання.

Вважаю, що тема відставки міністра Авакова вже себе вичерпала. По реформі поліції. Порівняйте міліцію сім років тому і сьогодні. На мою думку, це дві різні структури, це інша якість людей, які там працюють “, – заявив Шмигаль.

За словами прем’єра, рівень довіри до правоохоронців сім років тому і зараз кардинально відрізняється, і заслуга в цьому Арсена Авакова.

Президент Володимир Зеленський також не раз заявляв про те, що краще кандидатури на пост міністра МВС, ніж Аваков, в уряді зараз немає, тому питання про припинення повноважень Авакова зараз не актуальний.

У партії “Голос” обурені тим, що їх сьогодні проігнорували і парламентський комітет відкрито дав зрозуміти, що є більш важливі питання.

“Спочатку постанова про відставку Авакова зависає між будівлями парламенту, тепер його відмовляються розглядати по суті вдаючи, що є більш важливі питання. Схоже, деяким нашим колегам цікавіше обговорювати питання футболу, ніж питання відповідальності міністра, який несе особисту відповідальність за тортури, згвалтування і побиття людей в поліцейських ділянках по всій Україні. Парламент повинен зупинити  поліцейське свавілля. Поліція повинна захищати, а не катувати. Аваков має піти “, – підкреслив нардеп Андрій Осадчук.

Джнрело: antikor

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …