Територія дикого хаосу.Тернопіль

Коли дивишся на те,що робиться на території Тернополя складається враження що влада та бізнес мають на меті у стислий термін донищити середовище Тернополя як місто комфортного проживання. Мені кажуть – що ти, Філь, вчепився, усе нормально, місто має розвиватися йде урбанізація і у такому дусі..
Іноді хочеш не помітити якісь неприємні речі.
Але не бачити того, що відбувається, практично не можливо, якщо ти нормальна людина. Приводжу приклади, які я не обирав, це маленька площа, де я був.
Будівля біля «горбатого мосту» – житловий будинок на 10 поверхів на дорозі. Без прибудинкової території взагалі. Таке можливо тільки у Тернополі, ну може у Нікарагуа. Ця коробка  символ непереможності корупції Тернополя.
Хтось надумав поставити ще одну халабуду біля будинку л. Українки-1 біля кіоску. Знищив тую і втік.
Йде черговий благоустрій на прибудинковій території біля стадіону 10 школи. Без потреби знищили 40 річне здорове дерево.
Йду по вул. Степана Бандери, біля «Обнови» знищили 60 метрів квадратних газону кільки дерев, залили бетоном, встановили стіни.
Повторюю: це на маленькій площі. Таке твориться усюди. Що то таке ? п. Надал випустив джина з пляшки та не може його запхати у середину, чи то продовження політики розвитку, чи то агонія здобичі?
Щоб то не було — ту епопею треба завершувати, бо не буде як жити у тому спотвореному середовищі колись затишного Тернополя.
Додаю відео докази.

Голова ГО “ЕКОАЛЬЯНС “О. Філь

03.07.2020р.

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *