Слуга для “лоха” від “95 Кварталу”, або Черговий обман українців

Понад 30 людей з оточення президента України Володимира Зеленського отримали державні посади за час його президентства, повідомляє громадська організація «Комітет виборців України». Дані зібрані на основі аналізу інформації, що перебуває у вільному доступі, публікацій органів державної влади.

Із цих людей 12 працювали у «Студії «Квартал 95», інші були знайомі із Зеленським, дружили або працювали з ним.

«Зазначені особи були призначені на посади помічників, заступників, керівників Офісу президента, отримали посади в органах безпеки України, в центральних органах виконавчої влади, стали членами наглядових рад, комітетів, були обрані на посади народних депутатів України», – повідомили в КВУ.

В організації наголосили, що абсолютна більшість із цих людей раніше не працювали на аналогічних посадах, лише деякі мали досвід відповідної роботи, однак саме за час перебування на посаді Зеленського отримали значний поштовх у кар’єрі.

У комітеті виборців нагадали, що під час президентської кампанії Зеленський обіцяв призначати на державні посади професіоналів, а не знайомих. На сайті його передвиборної кампанії вказано: «Політики, пов’язані давніми образами, кумівством, бізнес-проектами, не здатні змінити Україну».

Володимир Зеленський переміг на виборах президента України в 2019 році – у другому турі його підтримали 73,22% українців. У своїй передвиборчій кампанії він пообіцяв закінчити війну на Донбасі, перемогти корупцію, підняти зарплати лікарям і вчителям, забезпечити «народовладдя» через референдуми з використанням новітніх технологій.

 Джерело: Радіо Свобода

Зверніть увагу!

Переправляли чоловіків за кордон: на Чернівеччині затримано поліціантів із Тернополя

За роки жорстокої війни багато хто з тих, хто добровільно вирушив на фронт, були поранені …

1 Коментар

  1. Національний банк України від самого початку зараз взяв ситуацію під контроль, і те, що гривня сьогодні перебуває в межах 10 відсотків коливання, це саме завдяки правильним рішенням, але їх ніхто не оцінює. Я бачу, зараз є бажання взяти під контроль Національний банк України у нинішньої влади, так само, як взяли під контроль ДБР для того, щоб проти політичних опонентів сьогодні відкривати кримінальні справи, як сьогодні взяли під контроль “95 кварталу” Національну раду з питань телебачення і радіомовлення, більшість якої сьогодні – колишні колеги Зеленського по “95 кварталу”. А де ж обіцянка друзів і кумів не приводити у владу, яку він давав на самому початку? Національний банк України за останній час капіталізував банківську систему, створив достатню ресурсну базу банків та зробив все для того, щоб вони були ліквідними, саме ліквідними і відповідали за ті вклади, які у них є. Прийнятні процентні ставки, захищені права кредиторів. Та, власне, не дав зруйнувати фінансову систему України, бо “ПриватБанк” був пограбований його колишніми власниками на 5,5 мільярдів доларів. І саме Національний банк провів сьогодні, провів вчасно необхідне розслідування, яке дало можливість врятувати українську фінансову систему від падіння найбільшого банку в Україні! Це спричинило би просто колапс української економіки і фінансів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *