Юрист ТМР : Тернопіль озеленений більш ніж достатньо тому будуємо де хочемо

Наближаються вибори. Багато діючих політиків знову лізуть у владу та депутати. Останнім часом повелося, що всі «нові» обличчя виявляються «старими». У Тернополі люди подейкують, що декому альтернативи не має, а тому вони будуть знову обирати тих самих. Для більшості тернополян ця альтернатива так і не настане. Хто заглиблюється у процеси, що відбуваються у Тернополі, той розуміє про що йдеться. А тим хто бачить лише бруківку, в голову вже нічого не вложиш. В наших людей є особливість — вони ніколи не бачать альтернативи брехунам, лицемірам та корупціонерам. А тому «маємо те, що маємо»

08.07.2020 відбулося останнє судове засідання в Тернопільському адміністративному суді щодо незаконного будівництва у сквері по вул. Миру у м.Тернополі. Суддя Оксана Чепенюк стала на бік  забудовника скверу по вул.Миру . Чепенюк відхилила клопотання про призначення експертизи. Тернопільська суддя виявилася експертом з екстрасенсорними здібностями та не виходячи із кабінету встановила, що у забудовника порушень не виявлено.

Якщо із “експертом” у мантії Чепенюк все зрозуміло, то поведінка представника ТМР, пані Михальчук Оксани Юліанівни, вражає. Це ж потрібно Оксані Юліанівні у дебатах, у своєму слові звернутися до позивача зі словами::

 

 

 міська рада вже і так забагато озеленила Тернопіль, а тому буде будувати, де завгодно. Якщо позивачу, щось не подобається, то нехай змінює місце проживання, а не показує своє невдоволення

Михальчук О. Ю. є головним юрисконсультом відділу претензійно позовної роботи та представництва інтересів в судових інстанціях. Юрист ТМР могла б змовчати про озеленення, будівництва та переселення невдоволених “благом” від місцевої влади, але ж ні, її аж розпирало ляпнути таку дурню.

Позивач, Олександр Сеньовський, один із тих небагатьох людей, які заслуговують на велику повагу за свою принциповість та громадську позицію. Олександр пройшов пекло війни на Сході. Війна покалічила його тіло, але не змінила відчуття справедливості. Олександр на слова пані Михальчук зреагував подивом та незгодою. Його діями є подальша боротьба з самоуправством та беззаконням – . подано апеляцію. Далі буде..

Назарій Тимчук

Зверніть увагу!

Переправляли чоловіків за кордон: на Чернівеччині затримано поліціантів із Тернополя

За роки жорстокої війни багато хто з тих, хто добровільно вирушив на фронт, були поранені …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *