На Тернопільщині люди просять ідентифікувати”Чорта”,який наніс жінці тілесні ушкодження

Жителька м.Бучача Марія Панькуш через соціальну мережу Facebook просить допомогли ідентифікувати особу, яка спричинила її тілесні ушкодження:

Сьогодні мені знайомі скинули скрін посту написаного таким собі Романом Довбенком. Із заголовком Суд над “чортом”- Довбенком. Дуже чоловік просить поширення
У зв’язку із тим, що людина зі схожим прізвищем та ім’ям Роман Довбенко красується на величезному рекламному плакаті у громадському місці над самісіньким входом в автовокзал м.Бучач — іде у мери м.Бучач.
— Особу із такими ж схожими ініціалами як із рекламного щита Роман Довбенко люди знають у Бучачі, як інформатора, системного провокатора конфліктних ситуацій, строчильника заяв на замовлення на людей у поліцію.
— Ще одна особа зі схожою фамілією та ім’ям Роман Довбенко проходить обвинуваченим у кримінальному провадженню ч.-2 ст. 125.( умисне спричинення  тілесних ушкоджень, що призвело до тимчасовим розладу здоров’я)
Ні суд, ні поліція, ні прокуратура не можуть встановити достеменно особу обвинуваченого. Така от собі Бучацька колізія.
Звертаюся до жителів Тернопільщини, поліції, прокуратури, СБУ, психіатрів — може хтось впізнає та підтвердить або спростує, що полудурок, так званий “чорт” на відео у приміщенні  Монастириськомо районного суду — це саме Роман Довбенко чи все ж таки інша особа?

Буду вдячна за кожне поширення.

Довбенко;

Роман Довбенко зневажає законодавство України та вже більше як пів року не з’являється в Монастириський районний суд Тернопільської області, де відносно нього розглядається кримінальна справа за нанесення Романом мешканці Бучача легких тілесних ушкоджень із тимчасовим розладом здоров’я.. Суддя Ігор Галіян підігрує обвинуваченому та затягує дану справу. Прокурор Бучацького відділу Теребовлянської місцевої прокуратури Юрій Шиманович із річною зарплатнею біля 322964грн. – імпотентний лох. Кримінальне провадження №12018210060000246, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 14.08.2018 року за ознаками злочину за ч. 2 ст. 125 КК України. Справа № 595/1379/19. Дану справу, судячи із того як себе веде на судових процесах Довбенко, намагаються затягнути та ймовірно, що його покровителі ів пагонах вже «порішали».

Довбенко Роман, судячи з його заяв в правоохоронні органи, є серійним провокатором-рецидивістом конфліктів. Так він є «потерпілим» у двох кримінальних провадженнях. В першому проваджені його, мовляв, побила жінка, яка йому нібито нанесла легкі тілесні ушкодження (кримінальне провадження №12018210060000286 від 11 вересня 2018 року за ознаками злочину за ч.-1 ст. 125 КК України). Заяву Довбенко написав лише за те, що жінка дала ляпаса йому по щоці. Роман  системно ображав її у своїх дописах у соціальній мережі  facebook. Поліція та прокуратура спрацювали як на диво дуже оперативно. В  обвинувальний акт лягло тілесне ушкодження — Кон’юнктивіт.

Кон’юнктивіт — запалення слизової оболонки ока (кон’юнктиви), яке спричинює алергічна реакція або інфекційний фактор (віруси, бактерії тощо).

В другому провадженні, в жовтні 2018 року, мешканець м. Чортків під час словесного конфлікту(Образи йшли зі сторони Довбенка) вдарив його один раз в плече внаслідок чого Довбенко написав заяву в поліцію про завдання йому фізичного болю, але не спричинивши тілесних ушкоджень та в суді обвинуваченому присудили штраф у розмірі 850 грн. (кримінальне провадження № 12018210190000459 від 20.10.2018 року, за ознаками злочину за ч. 1 ст. 126 КК України).

P/S.

По справі побиття жительки м.Бучача Марії Панькуш є дуже багато цікавих моментів де акторами є працівники СБУ, обласної прокуратури та медичного закладу. Продовження детективної історії із фаміліями хабарників-корупціонерів при посадах та як заминали справу у наступній публікації..


Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *