“Слуга” громади м. Тернополя – Наталія Паньків

У Тернополі  останні 10-ть років у депутати міської ради проходять  аферисти. Саме цікаво,що більшість аферистів припадає на партію ВО «Свобода». Самі яскраві та скандальні особистості це – свободівки    Марія Бабюк та Наталія Паньків. Ці дві особи Бабюк та Паньків навіть переплюнули легендарну авантюристку   «Соньку Золоту Ручку» тим, що ще досі  через корумповані правоохоронні органи та приналежність до угрупування ВО “Свобода” знаходяться на волі й надалі є голосом «громади», а Софію Іванівну Блювштейн все ж таки ув’язнювали.

Якщо про Марію Бабюк та маніпуляції із підробленим дипломом, та поліцейським «неупередженим», «об’єктивним»  розслідуванням щодо пані Марії все зрозуміло, то діяльність  Наталіі  Паньків заслуговує на не меншу увагу  зі сторони  тернополян.

 Паньків скандальна аферистка з депутатським мандатом, яка заборгувала мільйони, вкрала гроші в пайовиків та не опинилася за ґратами,  опікується тепер у міській раді  бюджетом! Наталія Паньків від ВО “Свобода” стала головою у постійній комісії міської ради з питань бюджету та фінансів.

Пригадаємо чим відзначилася Паньків за минулу каденцію.

– причетна до великої будівельної афери із залученням фірми забудовника “Набережний квартал”. Тернополяни, які вклали гроші в житло залишилися без нічого завдяки схемі слуги  громади.

Якщо добре придивитися до діяльності пані Наталії, виявилося, що непримітна в плані депутатської роботи політик має дуже цікаву бізнес-історію і цілу низку скандалів.

Тернополяни  пам’ятають аферистку з “Набережного кварталу”.

Скандальне та не таке далеке минуле з бізнесом депутата Наталі Паньків. А якщо конкретніше, то про її співпрацю зі скандальною фірмою “Набережний Квартал “.

 Мало того, Наталія Паньків стала представником у західній Україні фірми-забудовника «Набережний квартал». Її чоловік Віктор Паньків теж отримав тепле місце у цій фірмі та публічно представляв «Набережний квартал» у Житомирі.

У 2016 році ошукані пайовики “Набережного кварталу” під стінами міської ради вимагали притягнути до відповідальності аферистів. Люди вимагали надати, попри безліч порушень, містобудівні умови для будівництва на вулиці Микулинецькій. Як з’ясувалося, десятки пайовиків внесли по 100 відсотків коштів за обіцяне “Набережним кварталом” дешеве житло: гроші віддали забудовнику, квартир немає, будівництво не ведеться, а довести свою правоту вони не можуть через хитро заплутані махінації з угодами. Усю документацію оформляли так, що потім довести право власності на квартиру буде практично неможливо. Тим часом за попередньою інформацією, виторг від продажу вигаданих квартир складала майже мільйон доларів! Тоді ж під мерію прибули на автобусах “тітушки” зі Львова, яких “Набережний квартал” організував, щоб зірвати сесію і дестабілізувати ситуацію в місті. Та шоу не вдалося. Усіх “тітушок” оперативно затримала тернопільська поліція.  Було “розпочато”  кримінальне провадження. Затримані молодики спортивної статури надали  покази, що найняла їх депутат міської ради Наталія Паньків.

Її чоловік Віктор Паньків теж отримав тепле місце у цій фірмі і навіть публічно представляв «Набережний квартал» у Житомирі.

Те, що Наталя Паньків вже стала лідером – але не симпатій виборців, – а скандалів – не викликає сумнівів. Виявляється, що вона відома, як організатор та керівник шахрайської піраміди під назвою «Адвокард» в Тернополі, коли з довірливих громадян брали по 1600 доларів в рік за надання так званих цілодобових, нікому не потрібних, «юридичних консультацій». Сама компанія «Адвокард» зареєстрована в Росії і займається гуртовою торгівлею, нічого спільного не маючи з наданням юридичних послуг, які так гарно «втюхувала» пані Паньків наївним тернополянам.

«Особисто я знаю близько десятка своїх знайомих, які попалися на гачок цієї піраміди та втратили чималі гроші «завдячуючи» пані депутату. Та найгірше, що наші кошти знову ж таки йдуть в Росію і використовуються проти нашої держави. Тому, якщо провести паралелі між цими подіями, то напрошується висновок: краще цю жінку обійти десятою дорогою, – пише Курінський Юрій Петрович у відкритому листі до видання «Часопис».

Грандіозні скандали депутатки яка влізла у фінансові та будівельні афери спалахнули з новою силою. Родина Паньків може виявитись банкрутом через борги! Чоловік завинив банку 1,3 мільйона і не думає повертати. Отож 9 червня 2015 року Тернопільський міськрайонний суд прийняв рішення по справі №607/5878/15-ц стягнути з Віктора Паньківа (чоловік пані Наталії) понад 1 300 000 гривень  на користь «ПриватБанку» за несплату кредиту. Через відмову платити за кредитом було відкрито кримінальне провадження  проти Віктора Паньківа. А вже на початку жовтня 2015 року виконавча служба дала дозвіл на опис майна сімейства Паньків з метою його конфіскації.

Як відомо, «ПриватБанк» так і не «вибив» з родини Паньків своїх коштів. Тому наступний етап – порушення кримінальної справи проти Віктора Паньківа за фактом шахрайства, за що йому «світить» від 1 до 5 років тюремного ув’язнення. І тут пані Паньків змушена шукати вихід: постати в ролі «мучениці», щоби таким чином впливати на слідство і позиціювати кримінальну справу проти свого чоловіка як чергове «полювання» на Наталію Паньків. Про це свідчать нові документи та факти, про які дізналися тернопільські журналісти.

Депутат міської ради Наталія Паньків заявила, що її побили в одній зі шкіл міста під час спортивного турніру. З часом стало відомо, що у приватних розмовах, Наталія Паньків вихваляється перед друзями, що зуміла скандал із містечкового рівня перенести у всеукраїнську медійну площину. Натхненна успішною співпрацею із представниками “Першого національного”, вона досягнула домовленостей із власними кореспондентами всеукраїнських телеканалів щодо висвітлення ними даного конфлікту у вигідному для неї світлі. Начебто телевізійники, готуючи сюжети про розвиток “резонансної” історії, приховають від редакції телеканалів, а відтак і від телеглядачів, незручні для Наталії Паньків обставини конфлікту.

Звідки гроші у банкрута?

Зрозуміло, що домовленості з національними ЗМІ коштують грошей і не малих. Так, відповідно до офіційних розцінок каналу «Перший національний» інформаційний сюжет може коштувати приблизно 3 000 $, а на каналі «Інтер» – майже 5 000 $. Виникає закономірне питання: де жінка-банкрот взяла кошти на таку медійну кампанію на центральних каналах?

Відповідь дуже проста. Наталія Паньків знову позичила гроші у скандально відомої фірми-забудовника «Набережний квартал». За це Наталія пообіцяла власникам цієї фірми не мало, не багато – захопити будівельний ринок Тернополя за декілька років. Як доказ своїх серйозних намірів, Наталія Паньків пообіцяла «Набережному кварталу» зібрати з тернополян до початку 2016 року 20 мільйонів гривень (на час договору – понад 1-го мільйона доларів). Історія зі «Щепановським у спідниці». Надалі їй вдалося прожити відносно спокійно.

Як бачимо, в депутата зі ВО “Свобода”  Паньків, політика відходять на задній план, а ключову роль відіграє особиста вигода. В минулому, Наталія була головою постійної депутатської комісії міської ради з питань містобудування. Активно голосувала за всі земельні питання і скандальний Генплан. Займалася гречкосійством – організовувала свято для дітей свого округу та роздавала пряники під церквою.  Одним словом  ті, що – «Крадуть, але щось роблять»  є в пріоритеті у тернополян. Змін як не було, так і не буде, тому що зміни нікому не потрібні…

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *