Іван Карачка будував власне майбутнє від Порошенка а тепер від Чайківського

6 листопада Тернопільська обласна територіальна вибопча комісія оприлюднила результати голосування на виборах до Тернопільської обласної ради.

Представник за майбутнє Карачка Іван Володимирович (Заступник голови комісії з питань бюджету, керівник приватного агропромислового підприємства “АГРОПРОДСЕРВІС”, “БУЧАЧАГРОХЛІБПРОМ”, засновник “БУЧАЧ-АГРОТРЕЙД” ) , будучи депутатом сьомого скликання Бучацької районної ради від БПП, суб`єктом декларування та згідно п.п. «б» п. 1 ч. 1 ст. 3 Закону України «Про запобігання корупції» суб`єктом відповідальності за правопорушення, пов`язані з корупцією, в порушення вимог ч. 2 ст. 52 Закону несвоєчасно повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни в майновому стані, зокрема стосовно отримання доходу від відчуження (продажу) рухомого майна автомобіля в сумі 726915 грн., а також щодо придбання (реєстрації права власності) рухомого майна автомобіля загальною вартістю 307970 грн., чим вчинив правопорушення, пов`язані з корупцією, відповідальність за які передбачена ч. 2 ст. 172-6 КУпАП.
Суд постановив визнати винним у вчиненні адміністративних правопорушень,передбачених ч. 2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
 
 

Джерело :   Ole.info

 

 
 
 
 
 

Зверніть увагу!

“Комерсант у мантії” із Тернопільського апеляційного суду – Ваврів

Нагадаємо, що 16 грудня 2023 року о 00 год. 56 хв. у Тернополі патрульна поліція …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *