Депутати ТМР Ю.Смакоуз та В.Місько “КИНУЛИ” тернополянина на земельну ділянку

Чиновниками міської ради розроблено та затверджено відведення земельної ділянки кн. 6110100000:01:004:0219 площею 0,05 га. Земельну ділянку  було надано безоплатно під забудову СавцІ Володимиру Васильовичу. При формуванні та виділенні  ділянки було забрано та передано у власність чинний  із 1960 років заїзд до прилеглих домоволодінь. Мешканні будинків, що поруч  були впевнені, що  ділянку оформляє з  межами, що були погоджені з сусідами  Серередницький Павло Іванович. Адже,   землю яку оформляв Середницький  понад 50 років обробляла його бабуся та батьки. Батько Павла  ще в 70-х роках минулого століття збудував там гараж.

Павло є інвалідом 3-тьої групи. В період з 2018-р. по 2020-р. більш як чотири рази подавав документи щодо передачі йому ділянки у власність  та щоразу  отримував відмову. Натомість пан Савка виявився «фартовим» , слуги громади надали йому землю  у  безоплатну власність  без зволікань – одразу. Володимир  Савка. після  швидкого оформлення права власності протягом місяця продає дану земельну ділянку  такій собі пані Притулі Людмилі Ігорівні.

Пані Людмила  на диво  швидко за декілька тижнів отримує містобудівні умови на зведення житлової будівлі. Ні архітектор, ні Управління архітектури при ТМР не зважили на той факт, що будинок буде побудовано на в’їзді – виїзді  до будинковолодінь по вул. Урожайна, 11, 11 А, 11 Г. та ІЗ..

При оформленні  технічної документації на відведення земельної ділянки межі ділянки не узгоджувались із сусідами. Як виявилося згодом за виділенням земельної ділянки пану Савці та за прискоренням процесу по видачі дозвільних документів на будівництво  стоять   слуги «громади»  порошенківці  Юрій  Смакоуз та Володимир Місько.

За  фактами порушень  при оформленні та передачі земельної ділянки, видачі документації на  забудову в’їзду\ виїзду   порушено кримінальне провадження та внесено відомості ЄРДР № 42020211180000117 від 09.11.2020 року за ч I ст. 366 КК України. Дане кримінальне провадження взяв на особистий контроль  заступник обласного прокурора Олександр Божко.

Олександр Божко попри явні правопорушення зі сторони посадових осіб ТМР прикладає максимум  зусиль   «похоронити» дане провадження (повторюється історія із його попередником Ігорем Муканом, який кришував забудовників).

Ходаки  до прокуратури у лиці депутатів ТМР Смакоуза та Міська  поволі «рішають» дану проблему із кримінальним провадженням, Божко перестає бачити потребу накладення  арешту на дану ділянку допоки іде досудове розслідування. Ну а кінцевий результат  побачимо чи буде  у стилі доблесних правоохоронців, що у ході «усебічного», «швидкого» та «неупередженого розслідування» порушень зі сторони посадових осіб ТМР – не виявлено, чи все ж таки буде – виявлено.  Наразі Божко проблем не бачить.

Поки не відомо чи  поліція, прокуратура, депутати,  посадовці ТМР  як завжди залишаться  у шоколаді, а  от достеменно зрозуміло ,що  Середницького Павла «КИНУЛИ»    на  земельну ділянку слуги «громади».

Самі активні  «кидуни» по цій ділянці  депутати Юрій Смакоуз  та Володимир Місько. Мабуть, така воля громади, щоб все “дерибанилося “на розсуд обраних ними СЛУГ, підставних осіб, для своїх, і нічого тут не вдієш.  Шукати правди та скаржитися простому смертному нікуди та марно, як  і у цьому випадку  Серередницькому  Павлу. Далі буде.

Зверніть увагу!

Переправляли чоловіків за кордон: на Чернівеччині затримано поліціантів із Тернополя

За роки жорстокої війни багато хто з тих, хто добровільно вирушив на фронт, були поранені …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *