На Тернопільщині у поліції “ГРОШІ НЕ ПАХНУТЬ”

Дудин Володимир Іванович донедавна обіймав декілька років  посаду заступника начальника Бучацького ВП ГУНП в Тернопільській області, начальник слідчого відділу.  У 2019 році, через скандал із покриванням злочинів та  невнесенням відомостей в ЄРДР, замість догани та реалізації Закону України “Про очищення влади” від “перевертнів в погонах”, обласне  керівництво в обличчі Олександра Богомола, не притягує пана Володимира  до дисциплінарної відповідальності, а призначає  начальником Монастириської поліції. Така собі демонстрація корумпованої єдності та безкарності в правоохоронних органах на Тернопільщині.

Від редакції:”11.06.2019р., в Бучацький  відділок поліції надійшла заява №1567 про шахрайські дії зі сторони жительки м.Бучача  Наталії Ревть, заяву бучацькими поліціянтами було проігноровано. На підставі Ухвали слідчого судді Монастириського районного Суду від 22.07.2020р. відомості все ж таки було внесено 30.07.2019р. в  ЄРДР   №12019210060000223  за  ч. 1 ст.-190 КК України (шахрайство).Дане провадження розслідував слідчий Бучацького СВ ВП Тринька В.О. За вказівкою Дудина  слідчі справу «злили». Відносно начальника Бучацького слідчого відділу було «формально» прийнято рішення обласного СВ  поліції про притягнення до дисциплінарної відповідальності, але щось пішло не так як вбачається із відповіді (Додаток 1)”

Як виявилося згодом, двоюрідна сестра  аферистки  Наталії Ревть замужем за начальником сектору кримінальної поліції   Бучацького ВП   Іваном Стойків.

2)  26.06.2018 було порушено кримінальне провадження № 12018210140000090  по факту незаконного посіву конопель за ст. 310 ч.2 КК України. В результаті обшуків на присадибних ділянках у с.Діброва та с.Заставці Монастириського району було виявлено біля тисячі рослин конопель, а також автомобіль БМВ у якому знаходилась бойова автоматична зброя. Дану справу Володимир Дудин разом із процесуальним керівником із прокуратури «зливають».

22.08.2018 -р. у  Дудина з’являється автомобіль HONDA CR-V 2010-р.випуску, ринкова вартість даного автомобіля становить  300 000-грн.

3)  Володимир Дудин у близьких стосунках із місцевим  «князьком» начальником Бучацького РВУ ДМСУ в Тернопільській обл., хабарником Делявським Юрієм Володимировичем. Під прикриттям Дудина  на протязі 2017-2019 рр. Делявський разом зі своїм шваґром Лучкою Романом «Птіца» та працівниками ДП «Бучацьке лісове господарство» Литвином Тарасом, Меленюком  Мироном та іншими, налагодили злочину схему щодо незаконної порізки дерев (дуб, ясен). Зрізку здійснювали  на території лісових масивів Бучацького району із подальшим транспортуванням деревини за кордон. По даному факту було порушено кримінальну справу №42018211180000009 за ст. 246,290,364 КК України. Справа знаходиться у Бучацькому районному судді — «РІШАЮТЬ».

За активну участь у незаконній вирубці лісу Володимир Дудин, Юрій Делявський, Роман Лучко «Птіца» купляють посаду головного лісника Монастирищини для Литвина Тараса Дмитровича.  Литвин  зайшов на  місце товариша Дудина скандального «чорного лісоруба» Павла  Штинника,якого замість того, щоб покарати перевели головним лісничим на Кременеччину. На призначені головним лісничим  Монастирищини  Тараса Литвина, на не урочистій частині, тобто п’яниці, у лісництві був присутнім і  Володимир Дудин.

Також Володимир Дудин саботував розслідування у кримінальному провадженні № 1202020060000158 від 02.07.2020р законності побудови авто мийки «LUX WASH 24» у м.Бучач по вул. Тичини 3 К., рідною сестрою Юрія Делявського Людмилою Лучко(Делявська)

4)  На прохання  Бучацького «князька» Юрія Делявського, який практично «підім’яв» під свої потреби  Бучацьку та Монастириську поліцію, прокуратуру та суди  Володимир Дудин  «заминає»  кримінальні провадження стосовно   людини, яка    підробляє «активістом» у Юрія Делявського, Петра Гадза, Миколи Люшняка, Михайла Апостола тощо    жителя  м.Бучача Романа Довбенка(перелік прикритих  справ додаток 2).

З  питань Романа Довбенка, а саме кримінального провадження №12018210060000286 від 11 вересня 2018 та №12018210060000246 від 14.08.2018 року  Володимир Дудин разом із  Романом  Довбенко 13.04.2020-р.приблизно о 21.00 прибули у Монастириський районний Суд.  Поліціянт та активіст піднялися у кабінет  до голови Суду судді Іванчука В.М. В кабінеті  Іванчука  також знаходився суддя  Галіян І.М, четвірка вирішувала долю жительки м.Бучач Панькуш Марії, стосовно якої слухаються справи у Монастириському Суді. Саме у цих справах   Довбенко Роман є в одному провадженні потерпілим від  ляпаса, що дала йому за образи жінка, а в іншому обвинувачуваним у нанесенні тілесних ушкоджень пані Марії. Після наради та узгодженню план дій Дудин,Довбенко та Іванчук  пішли пити каву на автозаправку «ОККО», що знаходиться неподалік від будівлі суду. Попивши кави та ще раз обговоривши план дій щодо Панькуш Марії, близько 22.30хв компанія  вийшла із приміщення  заправки. Дудин та Довбенко на автомобілі Дудина поїхали в сторону м.Бучача, а суддя Іванчук пішов у своєму напрямку.

5)  Володимир Дудин на Монастирищині водить дружбу із людиною нардепа Миколи Люшняка директором ДП «Ковалівський спиртзавод» Чорбою Андрієм Анатолійовичем. Дудин та Чорба полюбляють випити чарку на території спиртзаводу у кабінеті останього.. Саме тому, що  ДП «Ковалівський спиртзавод» знаходиться повністю під контролем та захистом нардепа Миколи Люшняка, Монастирська поліція  під керівництвом Володимира Дудина не помічає масштабного виготовлення  та збуту на теренах Монастирищини та поза її межами  фальсифікованих алкогольних напоїв.

6)  За час перебування на посаді начальника Монастириського ВП  Володимиром Дудином саботуються  звернення, повідомлення, заяви, які надходять від місцевих жителів та активістів Монастирищини щодо незаконних системних вирубок деревини.

Протеже паспортиста Делявського, а саме Головний лісничий Монастирищини  Тарас  Литвин, організовує у Коропецькому Лісництві полювання для працівників СБУ, Суддів, прокурорів та поліціянтів. Поміж людей вихваляється, що він “годує” всіх, а тому у нього “зелене світло”.

Тарас Литвин відкрито  збирає із  лісничих невеликих лісництв по 120 дол., а із більших лісництв 150-200 доларів. За відводи (ділянки для рубок) у лісників окрема «такса», а зібрану данину  Литвин відвозить в Управління лісового господарства. 

Від редакції:«офіційно пишуть зрізати 20-куб дуба, а насправді зрізають 60, тобто на такому відводі лісники мають 60 відсотків “лівака”, за що і платять “мзду”»

Хто з лісників не хоче платити “мзду” Литвину, того віддають на “роздертя”  Дудину та бучацькому “активісту” Довбенку і ті одразу бачать порушення, фіксують на камери та шантажують як відкриттям кримінальних проваджень, так і публікаціями в соціальних мережах. Такий собі синдикат заробляння грошей.

Підсумок простий, замість покарання корупціонера-ділка Дудина та йому подібних в органах внутрішніх справ  й надалі тримають «перевертнів», тому що  “ГРОШІ НЕ ПАХНУТЬ”!

Зверніть увагу!

Підозру у корупції отримав начальник управління Міноборони за активи на 14 млн. гривень

В Україні скандал за скандалом. Спливають усе нові подробиці махінацій із розкраданням коштів у Міністерстві …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *