Ганна Муца саботує встановлення дитячого майданчику

Начальник відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради Муца Ганна Михайлівна не помічає у центі міста, а ні гори сміття, а ні самовільно встановленої огорожі.

Мешканці ОСББ будинку 21А, що по вул. Б. Хмельницького  звернулись до міської ради про демонтаж огорожі, що знаходиться у дворі їхнього будинку для облаштування спільної відпочинкової зони та дитячого майданчика для усіх будинків, які межують з даною територією. Управлінням міської ради було ініційовано створення комісії з представників ЖКГ, депутатів, управління муніципальної варти а також представників ОСББ.

Та чомусь неодноразові звернення громадян про незаконність встановлення паркана не зацікавила працівника муніципальної варти, а от сама голова комісії в особі начальника відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради Муци Ганни Михайлівни всяко намагалась уникнути відповіді на запитання про огорожу та вперто захищала представників бізнесу будинків по вул. Чорновола , які кричали, що саме вони власники даної земельної ділянки і їхнє ОСББ розпоряджатиметься даною ділянкою як їм заманеться.
Та як стало відомо у ході розмови, «ОСББ» по вул. Чорновола навіть не подавало звернення до міської ради на отримання земельної ділянки для обслуговування. І тоді пані Муца поспіхом запропонувала перенести засідання комісії на «після свят». Очевидно зрозуміла, що так далі не піде і елемент лобізму має подати відповідне звернення.
Ще декілька незручних запитань від мешканців обох будинків так обурили пані голову комісії, що вона запропонувала продовжити засідання у стінах управління ЖКГ, але уже без самих мешканців.

Так чим насправді займається Муца Ганна Михайлівна у стінах управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради бо як бачимо її цікавить далеко не благоустрій міста.

Зверніть увагу!

“Комерсант у мантії” із Тернопільського апеляційного суду – Ваврів

Нагадаємо, що 16 грудня 2023 року о 00 год. 56 хв. у Тернополі патрульна поліція …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *