«Велике крадівництво» по-тернопільськи, або як голова ОДА Труш заробив 50 мільйонів

 
Ще весною минулого року Тернопільська облдержадміністрація гучно анонсувала про реконструкцію шести приймальних відділень в лікарнях області. Під реставрацію потрапили приймальні відділення Тернопільської обласної лікарні, першої і другої міських лікарень, також відділення в Кременецькій, Бережанській і Чортківській лікарнях.
Проекту вчепили традиційну назву «Велике будівництво» і спільно з місцевими радами виділили на нього 53 мільйони гривень. Здачу об’єктів в експлуатацію запланували на 31 грудня 2020 року.
Однак до сьогодні жоден з цих об’єктів так і не завершений, а в кількох лікарнях будівництво навіть не розпочато. Так, наприклад, виглядає те, що мало бути приймальним відділенням у Тернопільській обласній лікарні.
За звичною традицією «слуг народу», гроші роздерибанили ще до початку будівництва. На тендерних закупівлях перемогли будівельні фірми, близькі оточенню голови обласної державної адміністрації Володимира Труша. Саме там гроші «канули в лету», і сьогодні завершувати розпочате ніхто не збирається.
Цікаво, як у день 30-ї річниці незалежності України «слуга народу» Тернопільщини звітуватиме перед Зеленським про «виконання» його програми в області.
Джерело:
 

 

 

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *