Помічник нардепа- «слуги», який пропонував поліцейським «відсмоктати», просить поблажливості

Помічник народного депутата від «Слуги народу» Неллі Яковлевої Ростислав Дзундза прокоментував відео яке  потрапило в мережу, на якому він п’яним запропонував доставити задоволення поліцейським.

Про це він повідомив в Facebook.

«Вчора в мережу потрапило відео, яке зняли і опублікували без моєї згоди. На цьому відео я був знятий «в піднесеному стані» після торжества на вечорі святкування Дня незалежності України. Перш за все, я хочу вибачитися перед усіма, хто мав неприємність побачити цей запис – я дійсно говорив ті слова і марення, які важко контролювати за певних умов. Більшість з вас зрозуміє », – розповів Дзундза.

Також він заявив, що свою орієнтацію він ніколи не приховував, але після поширення в мережі відео з інцидентом чоловік знаходиться під тиском і поскаржився, що піддався цькування із сторони  суспільства і йому надходять погрози від людей.

«Зараз я перебуваю під тиском і цькуванням, яке льється звідусіль. В основному, через анонімні російськомовні пропагандистські канали та анонімні акаунти в соцмережах. Також отримую погрози від людей, які не розібравшись в тому, хто я і чим займаюся, долучаються до цього колективного Буллінг », – заявив він.

Тих хто робив в мережі  репост скандального відео, Дзундза попросив видалити,   нагадавши, що згоди на поширення ролика він не давав.

 

 Джерело: Антикор.

Зверніть увагу!

Переправляли чоловіків за кордон: на Чернівеччині затримано поліціантів із Тернополя

За роки жорстокої війни багато хто з тих, хто добровільно вирушив на фронт, були поранені …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *