У Тернополі процвітає підпільне виробництво горілчаних виробів

У Тернополі група осіб із  місцевих жителів  створили  незаконне  виробництво з виготовлення  спиртових дистилятів та алкогольних напоїв. Виробленій контрафактній продукції надають товарного вигляду, упаковуючи в тару, яка за зовнішніми ознаками не відрізняється  від заводської  та   реалізовують по торгових точках Тернопільської  області. Також,  дані особи приторговують  «ліваковим» спиртом.

Небезпечний для здоров’я громадян фальсифікат збувають  в різних закладах,  магазинах, клубах та барах.

 «Підприємці» облаштували підпільні цехи та складування продукції  в гаражах міста Тернополя по вул. Текстильна,  та прилеглих до Тернополя селах,  Біла  та Острів. В свій злочинний бізнес залучили понад 30 чоловік працівників.

 Активістам однієї із громадських організацій у м. Тернопіль вдалося дізнатися фамілії організаторів- “чорних спиртовиків”, які займаються незаконним бізнесом.

Цими “чорними спиртовиками”  виявилися за інформацією інтернет видання – saythenews.com  п’ятеро мешканців міста Тернопіль.

За інсайдерською інформацією  злочинний бізнес процвітає завдяки  міцним, діловим зв’язкам організаторів  горілчаного бізнесу із людьми у пагонах. Як кажуть: “без надійної “криші”, такі справи не робляться”. 

P.S. 

Звертаємо увагу громадян на те, що напої, які продавці фальсифікату видають за міцні, виготовлені в антисанітарних умовах з сировини невідомого походження, води сумнівної якості, з використанням невстановлених інгредієнтів, добавок й барвників та становлять загрозу для здоров’я і навіть життя людей. Це стосується і тари, у якій зберігається сировина, змішуються та розливаються підробки.

Зверніть увагу!

Переправляли чоловіків за кордон: на Чернівеччині затримано поліціантів із Тернополя

За роки жорстокої війни багато хто з тих, хто добровільно вирушив на фронт, були поранені …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *