Для тернополян головне, щоб гучно лунали патріотичні лозунги.

Як тільки змінилось керівництво Тернопільської обласної ради на так зване «патріотичне», свободівець  Михайло Головко почав працевлаштовувати своїх партійних соратників у владні кабінети. Для такого працевлаштування  та навіть ініціював створення ще декількох комунальних підприємств. Аби всім «своїм» місця вистачило.

Ще раніше один з представників свободівських горе-патріотів вже очолив Тернопільський обласний молодіжний методичний центр.

Запам’ятався цей яскравий представник патріотичної політсили організацією тітушок на захист стін міської ради Тернополя від активістів та мешканців міста. 

Згідно реєстрів Богдан Бутковський займає посаду директора Тернопільського Обласного Молодіжного Методичного Центру(ТОММЦ).

Так от, у судових реєстрах з’явилось рішення за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про; продовження строку досудового розслідування стосовно керівництва ТОММЦ.

З рішенням можна ознайомитись за посиланням: reyestr.court.gov.ua/Review/99106880

Клопотання мотивоване тим, що до прокуратури Тернопільської області з УСБУ в Тернопільській області надійшли матеріали щодо зловживання службовими особами комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний молодіжний методичний центр» службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, привласнення та розтрати коштів державного бюджету виділених на виконання.

За даним фактом 21.02.2020 внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочате кримінальне провадження № 42020210000000039 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

Слідчий зазначає, що під час досудового розслідування встановлено, що посадовими особами «Тернопільський обласний молодіжний методичний центр» впродовж 2019 року було укладено 47 договорів щодо оренди у ФОП ОСОБА_1 , ФОП ОСОБА_2 та ФОП ОСОБА_3 туристичного, страйкбольного та пейнтбольного спорядження на загальну суму понад 690 тис. грн. При цьому послуги оренди приватними суб`єктами господарювання ОСОБА_1 та ОСОБА_2 надані не були, оскільки вони не займаються такими видами діяльності та не володіють відповідним спорядженням.

Також наявні відомості вказують на те, що комунальна установа Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний молодіжний методичний центр» у 2019 році закупила паливно-мастильні матеріали на суму понад 180 тис. грн та на платній основі орендувала легковий автомобіль «ВАЗ 21011», який фактично не використовували.

 Основне, щоб вишиванка була на тілі і з уст гучно лунали патріотичні лозунги!

 

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *