Адвокат «кидала»

Як відомо, Адвокат повинен як у своїй професійній діяльності, так і в приватному житті бути чесним і порядним; не вдаватися до омани, погроз, шантажування, підкупу, використання тяжких матеріальних чи особистих обставин інших осіб або інших протизаконних засобів для досягнення своїх професійних чи особистих цілей; поважати права, законні інтереси, честь, гідність, репутацію та почуття осіб, з якими він спілкується в різних відносинах. У більшості випадках все навпаки, як кажуть не ми такі, це «Життя таке».

Одним із таких адвокатів, що живе по принципу – «Життя таке», виявився Святослав Васильович Островський.

До Тернопільського міськрайонного суду (Справа №607/13993/17) звернулась жінка, яка самостійно виховує малолітню дитину з метою повернути свої кошти, які тривалий час не повертав позичальник Островський. С.В.

За декілька років судової тяганини, суд таки став на сторону жінки. Але й отримавши рішення суду  «Адвокат» повертати позичені кошти не поспішає, сума боргу  становить 561 085, 57 грн.

Цікаво те, що позичальник виявився досить не бідною людиною.

Островський Святослав Васильович також спробував себе і у політиці, був помічником депутата Тернопільської районної ради від «Народного Фронту» Клепача Олега Євгеновича, проте не склалось. За те у Святослава склалося у бізнесі, є засновником, керівником, бенефіціаром у декількох   приватних компаніях.

Виконавча служба у якій перебуває виконавче провадження АС ВП №63229734 з примусового виконання виконавчого листа №607/13993/17 виданого 11.03.2019 р. неодноразово зверталася до Державної фіскальної служби України, Пенсійного фонду України та було встановлено, що майно належне боржнику на праві власності на яке б можна було звернути стягнення відсутнє. Тобто, виявляється, що Островський Святослав Васильович є голодранцем.

Разом з тим, згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців   “адвокат- голодганець”  є фактичним власником та керівником Товариства з обмеженою відповідальністю «Смартленд інвест» із розміром статутного капіталу 1000000 гривень, яке зареєстроване у 2016 році в місті Києві.

 Детальніше про тернопільського адвоката «кидалу» у наступному матеріалі.

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *