Одна із злочинних схема збагачення ректора ЗУНУ Крисоватого

В інтернет просторі  та друкованих ЗМІ неодноразово висвітлювалося про  дивні мільйонні статки Крисоватого, які він пояснював затребуваністтю своїх знань.

           Його фахові знання було втіленно в одну  із “бізнес – схем».

Земельна ділянка  на фото загальна площа якої становить 1420 гектарів належить Міністерству освіти та науки та закріплена за ЗУНУ виключно з метою наукових досліджень та проходження практики студентами ВУЗу.

Проте лише 3% виділеної землі використовується саме для вказаних цілей решта 97% – використовують бізнес партнери  Андрія Івановича   із ТОВ “Авангард”( Бойко Юрій Ростиславович є засновником 13 підприємств). Дану земельну ділянку  пан Крисоватий використовує, для особистого збагачення, без дозволу та без сплати жодної гривні до бюджету, на відміну від інших сільськогосподарських підприємств!

Нехитрим методом можна підрахувати щорічний прибуток від обробітку (посіву, збору та продажі зернових) «нашим Остапом Бендером». Ці   суми «лівакового» прибутку Андрія Івановича є захмарні, для пересічного громадянина, що сягають понад 5 000 000 грн. в кишеню великого знатака в галузі системи оподаткування Крисоватого – щорічно! Звичайно, важко повірити, що Міністерство освіти та науки не знає, що відбувається на їхніх землях. Хоча «відкати» від своєї незаконної діяльності, що  «відстьогують» у столицю місцеві князьки, ще ніхто не відміняв. Саме  жага до власної  наживи і створює кругову поруку, корупцію, свавілля та безкарність на місцевому рівні.  Слід також зазначити, що це земля не десь на околицях області, а безпосередньо в межах міста  та Тернопільського  району (в акурат навпроти головного корпусу ЗУНУ).  

Підсумовуючи вище описане, в діях ректора Західноукраїнського національного університету Крисоватого Андрія Ігоровича та інших співучасників злочинної схеми  (службових осіб університету, службових осіб підприємства) вбачаються ознаки кримінального правопорушення, що кваліфікується за ч.3 ст.28  (вчинення кримінального правопорушення групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією), ч.2 ст.364 (зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми), а також за ч.3 ст.212 (ухилення від сплати податків, зборів, обов’язкових платежів).

Вже і не дивує, що   так звані правоохоронці та податкова служба не змогли побачити злочин. Посадові особи цих структур дбають про майбутнє своїх нащадків, а Андрій Іванович Крисоватий їм всіляко у цьому допомагає.  Адже вказана “бізнес – схема” Крисоватого та «КО» діє вже понад 5 років під «прикриттям» посадових осіб із  Міністерства освіти.  Крім того,  ДПС України щороку перевіряє цільове використання земельного фонду та сплати податку на землю (не кажучи вже про сплату податку на прибуток з реалізації агро-культур).

Також, варто згадати, що більшість простих хлопців УБД  не можуть скористатись своїм законним правом на отримання земельної ділянки. Хлопці пишучи заяви  отримують відповідь від компетентних органів про те, що відсутні вільні паї.  В той час, пан Ректор з землі, яка належить міністерству  приумножує свої статки  за рахунок тернополян та несплати податків в бюджет України. 

 Крисовате ставлення до героїв 

 Сім’я Крисоватих  поводить себе як і годиться олігархам без бізнесу та спадку. Прості   державні службовці, такі собі – науковці Тернополя, що  володіють шикарними будинками з прислугою, автомобілями марки Мерседес та іншим майном, вартість яких  не зазначається в їх  декларації..   

Для чіткого формування  уявлення про  особу Крисоватого, його нахабності, брехливості, безкарності, яку покривають “правоохоронні” органи та Міністерство освіти та науки України :

https://public.nazk.gov.ua/documents/47398a24-0feb-427d-af43-a099960ca510

 Ганебна втеча Крисоватого із місця ДТП

Маєтки Крисоватого 

 Крисуватий виявився досить багатою людиною 

Крисоватий отримав зарплату понад 30тис.доларів 

https://zz.te.ua/spijmanyj-pravoohorontsyamy-dotsent-pratsyuvav-na-rektorskij-kafedri/

https://zbruc.eu/node/71396?theme=zbruc&page=1

Син Ректора Ігор Крисоватий, колишній митник неодноразово мав проблеми з законом при виконанні службових обов’язків, проте на даний час відсутній матеріал, для показу, але ми над цим працюємо.., невдовзі висвітлимо. На даний момент пан Ігор  «треться» біля міського голови м. Тернополя Сергія Надала та є його заступником. Як то кажуть:” Добрий господарник притягує до себе   доброго господарника”. 

Ось для прикладу матеріал з відкритих джерел для розуміння сімейки Крисоватих : –   https://declarations.com.ua/declaration/nacp_c6b20786-4576-4d84-aa63-927322c82dcc

Мільйонер син Крисоватого став заступником мера Тернополя 

http://lan-24.blogspot.com/2020/11/blog-post_104.html

На даний момент журналістами готуються  запити/звернення  у відповідні структури, Міністерство науки та освіти, щодо злочинної діяльності ректора ЗНУ Крисоватого Андрія Івановича.

Далі буде..

Зверніть увагу!

Переправляли чоловіків за кордон: на Чернівеччині затримано поліціантів із Тернополя

За роки жорстокої війни багато хто з тих, хто добровільно вирушив на фронт, були поранені …

1 Коментар

  1. Полезная информация. Мы заказывали на этом сайте кованый забор для дома по индивидуальному дизайн-проекту. Подобрали оптимальный вариант.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *