Пам`ятайте! 22 нардепи – виродки не голосували за санкції проти режиму Путіна(СПИСОК)

Серед  так званих “українських” нардепів, які не підтримали запровадження санкцій проти російських політиків за визнання ОРДЛО – представники фракцій ОПЗЖ, «Слуга Народу», «Довіра», «Голос» та позафракційні обранці.

 23 лютого, народні депутати України підтримали, так довго очікувану українцями постанову про схвалення санкцій проти російських політиків, зокрема, депутатів Державної Думи РФ, які підтримали офіційне «визнання» «Л/ДНР». В документі йдеться про обмежувальні заходи ( санкції) проти 351 особи, серед яких – депутати Державної думи РФ, політики та чиновники, які сприяли офіційному визнанню терористичних угруповань «Л/ДНР».

Серед обранців, які не підтримали проєкт постанови – обранці Опозиційної платформи «За життя»), з якої лише одна народна депутатка підтримала санкції, представники фракцій «Слуга народу», «Довіра», та позафракційні. Також серед тих, хто не голосував  – одна депутатка від партії «Голос».

Поіменний список  ворогів українського народу представників різних фракцій, які не голосували за постанову про санкції:

Фракція Слуга народу»:

Анатолій Гунько Олексій

Ковальов Дмитро

Любота Ольга

Савченко Олександр

Трухін Павло

Халімон Фракція

ОПЗЖ:

Михайло Макаренко (утримався)

Олександр Колтунович (утримався)

Василь Німченко (утримався)

Юрій Бойко

Віталій Борт

Сергій Дунаєв

Юлій Іоффе

Володимир Кальцев

Дмитро Ісаєнко

Ігор Кисильов

Олександр Лукашев

Федір Христенко

Фракція партії «Голос»:

Леся Василенко

Фракція «Довіра»:

Микола Люшняк

Сергій Шахов

Позафракційні депутати:

Вадим Новинський

Сергій Магера

Дмитро Шпенов

Нагадаємо, 15 лютого  Держдума РФ звернулась до президента РФ щодо офіційного визнання територій, що контролюються угрупованнями «ДНР» та «ЛНР». Під час офіційного звернення до росіян 21 лютого  Путін повідомив, що визнав «незалежність» угруповань «Л/ДНР». Пізніше стало відомо, що у трактуванні Кремля так звані «Л/ДНР» визнаються в адміністративних межах Донецької та Луганської областей України. 22 лютого російська Рада Федерації дозволила Путіну використати на Донбасі збройні сили РФ у якості «миротворчих сил». У відповідь на це рішення Кремля США оголосили економічні санкції проти крупних російських банків та членів родин урядовців РФ. Санкції також запровадили Японія, Австралія та країни Європейського Союзу. 23 лютого народні депутати України під час засідання схвалили санкції проти депутатів путінського режиму Держдуми РФ, політиків та чиновників Росії, причетних до визнання ОРДЛО. 

24 лютого Росія розпочала вторгнення до України! Війна!

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *