Ґвалтівник та мародер – поліція затримала «праву руку» скандального Павлова з ГО «Доста»

32-річного хустянина Бовкуна Івана затримали під час вимагання грошових коштів у місцевого підприємця.

Підозрюваний є членом ГО «Доста Україна» та займався так званим «кришуванням» бізнесу. Бовкун Іван – поплічник скандальновідомого Павла Павлова, який підозрюється у вбивстві людини.

Відомо, що останній вчинив смертельну ДТП, після чого втік з місця злочину, а свою автівку спалив на подвір’ї батьків.Наприкінці минулого року Бовкун зустрівся з працівниками підприємства на Рахівщині, яке займається питаннями благоустрою та став вимагати у них грошові кошти, взамін на які обіцяв не втручатися у їхню діяльність.

Не отримавши позитивного результату «активіст» став блокувати роботу підприємства, погрожував фізичною розправою, здійснював постійний тиск на працівників, використовуючи для цього соціальні мережі.

Свою протиправну діяльність чоловік продовжував і після оголошення воєнного стану на території України.

Відтак правоохоронці провели ряд оперативних заходів та в результаті затримали зловмисника «на гарячому», в момент отримання ним грошей у сумі 14 тисяч гривень.

Окрім вказаного випадку поліцейські задокументували і попередні аналогічні факти вимагання та отримання фігурантом щомісячних поборів із закарпатських підприємців.

Варто додати, що обвинувачений вже притягався до кримінальної відповідальності.

В 2009 році чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння побив та згвалтував жінку в м. Хуст. В результаті вчинення нелюдського злочину суд виніс вирок – 14 років позбавлення волі для Бовкуна Івана. Чоловік вийшов раніше та став активістом в ГО «Доста».

В 2019 році чоловіка також затримували за нетверезе водіння. Сталося це майже рівно два роки тому.

16 березня 2019 року Хусті ввечері працівники поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Тouaгeg» іноземної реєстрації, який створив аварійну ситуацію, виїхавши на смугу зустрічного руху.

За кермом позашляховика перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Він також не надав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування відмовився.

Джерело:/zak-insider.com

P/S.  У Тернопільській області представником ГО “Доста” є бучачанин Роман Валерійович Довбенко.На дану особу відкрито декілька кримінальних проваджень. Дану особу покриває та відмазує від кримінальної відповідальності керівництво поліції та заступник обласного прокурора Олександр Божко, начальник Бучацького районного сектору ДМС Юрій Делявський

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *