Політики з партії ОПЗЖ досі залишаються у стінах Верховної Ради України.

На одинадцятому місяці повномасштабної війни проти російського імперіалізму проросійські політики з партії ОПЗЖ досі залишаються у стінах Верховної Ради України. Люди вкотре змушені закликати у соцмережах підписувати чергову петицію аби позбавити цих депутатів мандатів ( https://petition.president.gov.ua/petition/175552) у той час, як влада їхніми голосами – ухвалює жахливі антинародні законопроекти. Зокрема, нещодавно було написано про законопроект № 5655, який голова правлячої партії «слуг» Олена Шуляк змогла проштовхнути завдяки альянсу з проросійськими депутатами в інтересах своїх господарів – злобудовної мафії (детальніше про нього тут: https://t.me/levchenko_ua/4143).

І ось тут згадується нещодавнє журналістське розслідування, яке заслуговує на значно більшу увагу суспільства, ніж воно отримало. Адже в ньому показово демонструється характер стосунків влади та проросійських політиків. Присвячене воно впливовому і вкрай непублічному нардепу від ОПЗЖ Суто Мамояну. А саме, йдеться про те, з ким вечорами зустрічається Мамоян в мажорному столичному ресторані «Ішак». Виявляється, одна із зустрічей була з … головою парламентської фракції «слуг» Давидом Арахамією! (повне відео тут: https://www.youtube.com/watch?v=d0Y-ss-qVT4)

От і ще одна переконлива відповідь на питання, чому Мамоян та інші нардепи від ОПЗЖ дотепер мають депутатські мандати, а керівництво «слуг» розповідає про те, що позбавити їх мандатів «не дозволяє закон», при цьому не роблячи нічого аби змінити законодавство (що можна було б легко зробити при бажанні).

У зазначеному журналістському розслідуванні є ще багато цікавого про тих персонажів, з якими Мамоян зустрічається в «Ішаку». Це і депутати Київради від ОПЗЖ – його рідний брат Сергій Мамоян, Олександр Попов, Михайло Царенко, Олександр Плужнік, і різного роду менш відомі, але не менш сумнівні персонажі. Одним із тих, з ким Мамоян регулярно зустрічається в «Ішаку», є Андрій Кравець, якого часто називають «завгоспом Януковича». Він, зокрема, вважається основним організатором масштабної корупційної схеми із незаконного відчуження Януковичем резиденції «Межигір’я». Саме Кравець був кінцевим бенефіціаром незаконної забудови Поштової площі столиці, яка загрожує знищенням унікальних археологічних пам’яток доби Київської Русі.

І Кравець, і всі інші вищезгадані негідники вже давно мали б сидіти у в’язниці, але вони натомість спокійно сидять в «елітному» ресторані та «вирішують справи».

 

Автор: Левченко(Народовладдя)

 

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *