Верховна Рада позбавила депутатських мандатів Медведчука, Деркача, Козака, Кузьміна та Аксьонова.

Позавчора Верховна Рада позбавила депутатських мандатів Медведчука, Деркача, Козака та Кузьміна, а також Аксьонова. Перших чотирьох – у зв’язку із позбавленням їх громадянства, а останнього – на підставі його заяви про складання мандата. З того моменту “слуги” на всіх ЗМІ дуже активно розповідають про те, яка це велика “перемога”.

Звісно, добре, що ці покидьки тепер не є народними депутатами України, але у цій історії є кілька дуже великих і дуже важливих “АЛЕ”.

Почнемо з Аксьонова. Цей зрадник і корупціонер, висуванець олігарха Ахметова, від початку не мав би стати нардепом, адже про його прямі зв’язки з РФ та його колосальні корупційні оборудки було достеменно відомо ще задовго до того, як він за підтримки Ахметова виграв проміжні вибори на 50-му окрузі у 2021 (!) році. І цей покидьок мав би вже давно сидіти у в’язниці, як і його покровитель Ахметов, але чомусь у нього все нормально. Хіба що тепер не має депутатського мандату, проте є свобода й вкрадені мільйони.

Тепер щодо перших трьох осіб.

Це – давні агенти Кремля, яких так само не мали б і близько допускати до виборчих перегонів. Взяти хоча б той факт, що Кузьмін був заступником і “правою рукою” Генпрокурора влади Януковича Пшонки, і до того, як став нардепом, 5 років переховувався в РФ. А хто такі Деркач, Медведчук та його подільник Козак  не треба нікому нагадувати.

Чи потрібно було позбавляти цих осіб мандатів? Безперечно, що так!

Але позбавлення їх мандатів через позбавлення громадянства унеможливлює для нашої держави в подальшому домагатися їх екстрадиції. Поки вони були громадянами України вони могли сидіти тільки в Росії, а тепер зможуть спокійно подорожувати по світу. Тож чому “слуги” обрали саме такий механізм, якщо ці четверо вже давно не в Україні й наявність чи відсутність у них мандату ні на що не впливає? Адже позбавляти мандатів треба всіх нардепів, обраних від ОПЗЖ!

А справа якраз в тому, що голоси цих чотирьох у ВР “слугам” зараз ніяк не допоможуть, бо вони не в Україні. Тож можна було спокійно робити шоу про віртуальне “очищення Парламенту”, щоб хоч якось спробувати перекрити суспільне обурення з того факту, що переважна більшість ОПЗЖ так і сидить в Раді, й ніхто в тих покидьків мандатів не забирає та у в’язницю не саджає (попри те, що ця більшість реально тут, і їх можна дістати ЗАРАЗ, на відміну від Медведчука й компанії).

Голова партії “слуг” одіозна Шуляк, яка опублікувала лицемірний допис про те, що Верховна Рада “очищується від проросійської політики”, виправдовується, що цього нібито “не дозволяє закон”. Теж саме розповідає й пан Арахамія. Так значить потрібно прийняти закон, який дозволить це зробити! У вас більшість, хто вам заважає?!

 Партія Народовладдя вже неодноразово роз’яснювала які зміни до законодавства треба внести, щоб можна було згідно з Конституцією позбавити мандату ВСІХ депутатів ОПЗЖ. Але від влади нуль реакції. Тож наразі Народовладдя  розробляє відповідний законопроект, який незабаром презентує, й будуть закликати народних депутатів його зареєструвати та підтримати.

Але, на жаль, можна прогнозувати, що такий законопроект явно не сподобається як Шуляк, яка має тісні зв’язки з ОПЗЖ – злобудовниками Ісаєнком і Столаром та хвалить їх за “конструктивну роботу” (t.me/levchenko_ua/3802), так і іншим впливовим “слугам”, наприклад – голові їхньої фракції Арахамії, який проводить якісь таємничі зустрічі з нардепом від ОПЗЖ Мамояном в “мажорному” ресторані “Ішак” в Києві (t.me/levchenko_ua/4231).

Воно й не дивно, адже “слуги” проштовхують більшість своїх антинародних, злочинних законопроектів саме голосами ОПЗЖ. До речі, на двох минулих засіданнях Верховної Ради жоден законопроект не був би прийнятий без голосів ОПЗЖ!

Народовладдя вимагає у влади нарешті виконати вимогу переважної більшості українського народу, зокрема наших Героїв на передовій, і позбавити мандатів ВСІХ нардепів, обраних від забороненої проросійської ОПЗЖ! Ми навіть взялися виконати за “слуг” частину їхньої роботи, і розробимо відповідний законопроект. Залишиться тільки проголосувати. Якщо, звісно, “послуги” зрадників не важливіші…

Автор : Левченко

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *