НАБУ взялося за суддю Василенка через незадекларовані квартири в Москві та Криму, які знайшли «Схеми»

Минулого тижня “СХЕМИ” розповіли ( https://www.youtube.com/watch?v=aBk-hDJ379g&feature=youtu.be) про 25 поїздок судді Шостого апеляційного адмінсуду Ярослава Василенка в окупований Крим, а також квартири в Москві та апартаменти у Севастополі, які належать його родині і не відображені в декларації судді.

Йдеться про дві квартири в Севастополі в житловому комплексі «Аквамарин» на березі Чорного моря, якими володіє дружина Василенка. При оформленні права власності Олена Василенко використала свій російський паспорт. Також у звітність судді не потрапила і частка квартири у Москві, що записана на його дочку та дружину і була оформлена за їхніми паспортами РФ.

Загальна орієнтовна вартість майна, яке Василенко не вніс до декларації, становить близько 20 мільйонів гривень.

НАБУ відкрило справу (https://www.radiosvoboda.org/a/news-skhemy-vasylenko-nabu/32228972.html) за статтею «умисне внесення суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей до декларації», максимальна санкція якої передбачає обмеження волі на строк до двох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Джерело:Радіо Свобода

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *