Депутатку з Тернопільщини Людмилу Марченко, яка викинула хабар за паркан під час візиту слідчих, виключили зі “Слуги Народу”

11 липня Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили про підозру депутатці Верховної Ради з фракції “Слуга народу” Людмилі Марченко та її помічниці. Розслідування встановило, що Марченко спільно зі своєю помічницею за грошову винагороду у розмірі 2800 доларів пообіцяла громадянину забезпечити прийняття уповноваженим особами ОВА рішення про дозвіл на виїзд за межі України, а також внесення відповідних відомостей до Інформаційної системи «Шлях».

НАБУ оприлюднило частину доказів, зокрема розмови фігурантів, де обговорюються деталі махінації. На відео зафіксовано також момент передачі грошей помічницею нардепці та як Марченко намагалась позбутися речових доказів, викинувши долари за паркан свого обійстя.

Наразі, народну депутатку Людмилу Марченко виключили з партії «Слуга народу».

Тернопільська обласна організація «Слуги народу» також достроково припинила повноваження Марченко. Давид Арахамія заявив, що жінку виключать і з фракції у Верховній Раді на найближчому засіданні.  У прес-службі “Слуги народу” пояснили  УП, що Марченко не була у політичній раді партії, тому за статутом СН для виключення достатньо розпорядження голови партії. Водночас вона була у політичній раді обласної організації, тому там її виключили своїми зборами.

Нагадаємо, днем раніше депутатці та її помічниці повідомили про підозру у зловживанні впливом.  

Тим часом Служба безпеки ліквідувала ще чотири канали нелегального виїзду військовозобов’язаних за кордон.

Зверніть увагу!

Скандально відомого активіста на Тернопільщині побили на приватній території кінної ферми

Скандально відомого активіста Романа Довбенка побили на приватній території кінної ферми в селі Переволока Чортківського …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *