Ці нардепи від Тернопільщини роблять все, щоб люди ще більше їх зненавиділи

Щось дуже зачепило редактора тернопільського сайту «Політерно» голосування у Верховній Раді України за підвищення податків. Андрій Щесняк не добираючи (чи, напваки, добираючи) слів написав у себе на сторінці гнівні пости.

Коли ці ж нардепи від Тернопільщини голосували за інші антиконституційні закони, приміром за «мобілізаіційні», він так «не рвав на собі сорочку».

Хоча, в принципі, підтримуємо його – ці нардепи таки справді роблять все, щоб люди ще більше їх зненавиділи.

«…рИгіонал залишиться рИгіоналом. Це діагноз. Виборці ось цього чорта , запам’ятайте і ніколи більше не голосуйте за нього, що б він вам не роздавав – сьогодні він разом із “слугами” Зеленського та медведчуківцями хотів підняти вам податки. Усі незалежні експерти, іноземні фахівці, представеники бізнесу стверджують, що жодних економічних обгрунтувань для підняття податків немає. Ці зелені чорти навіть військове ПДФО, яке забрали у громад, не освоюють на нужди війська… То про які податки може йти мова!? Бачите, копайте його в сq@ky…»

І додає одразу в наступному пості: «Ні ну рИгіонал Чайківський, ну безпринципний лизоблюд Гевко, ну Людочка череззаборниця, ну Калаур фігпоймешхтотакий, але ж автомайданівцець Василів – це ж як розумом перевернутися потрібно. Блін, і ловлю сам себе на думці, що він завжди таким був!»

Зверніть увагу!

Щось мер Тернополя не ті наративи необдумано просуває! Чи навпаки – обдумано?

Сергій Надал вирішив привітати телеканал TV-4, який щедро фінансує Тернопільська міська рада. І все б …