Як Надал вирішив – так і буде. Решті – мовчати!

Минулого тижня відбувся конкурс на заміщення посади директора Тернопільського ліцею №21–спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети. За результатами роботи конкурсної комісії визначено переможця, яким став Віталій Кулешко, вчитель математики ЗОШ№6.

Однак виник скандал. За данини директора ЗОШ №6 Олександра Остапчука, директорка ліцею №21 Марія Гудима почала збурювати педколектив та батьків проти переможця конкурсу.

І хоч закон на боці Віталія Кулешка, без жодних пояснень для громадськості раптом з’являється розпорядження міського голови Сергій Надала про те, що стане Кулешко директором аж… на наступний день після зупинення дії воєнного стану в Україні. Про це інформує міське управління освіти.

А до звершення дії воєнного стану Тернопільський ліцей №21-спеціалізовану мистецьку школу імені Ігоря Герети очолюватиме Марія Гудима, яка власне програла конкурсу. Але чомусь саме з нею підпишуть контракт.

Водночас виглядає, що для переможця конкурсу, який залишиться без посади, теж знайшли якийсь пряник.

Переможець конкурсу на заміщення посади директора школи-ліцею №21 Віталій Кулешко пояснив, що із рішенням міського голови повністю погодився і оскаржувати його не буде. Більше коментувати ситуацію не захотів.

Діюча директорка освітнього закладу Марія Гудима теж була небагатослівною. Наголосила, що погоджується із рішенням міського голови залишити її керувати освітнім закладом і продовжить працювати над його розвитком.

Зверніть увагу!

Щось мер Тернополя не ті наративи необдумано просуває! Чи навпаки – обдумано?

Сергій Надал вирішив привітати телеканал TV-4, який щедро фінансує Тернопільська міська рада. І все б …