Чий ти, «воїн»!? «Бучацький активіст» обіцяє здолати скандального воєнкома…

«Столиця підготувала нового керівника для ТЦК – людину, яка прославилась не досягненнями, а тим, що гучно святкувала і розкидалась доларами. Але знайте: це не надовго! Україна вже давно пробудилась, і такі”керівники” не зможуть довго залишатись на своїх місцях. Ми їх здолаємо так само, як здолали не одну проблему на шляху до нашої перемоги…»

Продовжує нагнітати «бучацький активіст» Роман Довбенко (якому, як він сам запевняє, таку інфу “зливають” компетентні органи) в продовження того, про що ми повідомляли декілька днів тому в статті На Тернопільщину перевели скандального військома із Закарпаття?

До слова, ми якось писали, як Бучацький скандальний активіст уникнув мобілізації

Хоча сам факт призначення скандально відомого військома з Закарпаття Зубатова на Тернопільщину (якщо він підтвердиться, а не є просто в уяві Довбенка), в якій й так не стихають скандали навколо ТЦК і СП, викликає як мінімум нерозуміння зі сторони громадськості.

Нагадаємо, що тільки вчора стало відомо про затримання службовця одного з ТЦК області, 46 років.

Встановлено, що він підшукував «клієнтів» серед військовослужбовців та за 13 200 доларів США запропонував придбати «Opel Frontera», «Jeep Grand Cherokee» та «Nissan X-Trail». Ці гуманітарні авто зберігав на території ТЦК…

За скоєне йому загрожує до семи років в’язниці.

 

 

 

 

Зверніть увагу!

Зеленський наочно і показово продемонстрував всім, що він таки користується принципом «Своїм – все і захист, чужим – … 

На питання польських прикордонників: – «Чий Львів?», Усик відповів: – «Львів – Божий». За це …