Негода прилаштує на керівні посади на Тернопільщині усіх дітей своїх давніх друзів?

А що ви хотіли від вихідця з комсомольсько-комуністичної номенклатури, який сьогодні очолює Тернопільську ОВА Вячеслава Негоди? Звісно, він оточить себе підлабузниками, знайомими, товаришам і такими ж політичними перевертнями.

Для чого сам Негода погодився на цю посаду ми розмірковували в нашій статті Декілька фактів про новозатвердженного голову Тернопільської ОВА Вячеслава Негоду, які мало хто знає

А днями стало відомо, кого пан Негода набирає у свою команду.

Радниками голови ОВА призначені, а заодно будуть керувати новоствореним “Ветеранським офісом”, скандально відомий Богдан Яциковський та Юрій Човган (на фото 1 поруч з Негодою)

Перший – син давньої подруги Негоди ще з часів його каденції на посаді мера Тернополя,  колишньої власниці газети «Місто» і радіо «Тернопіль», сьогодні депутатки ТМР і підприємиці Оксани Яциковської.

Сам Богдан Яциковський за часів Януковича працював в Львівській ОДА і заступником голови Збаразької РДА. Був членом партії регіонів. Згодом став одним з керівників на Тернопільщині «Радикальної партії» Ляшка і від неї був депутатом Тернопільської обласної ради попереднього скликання. Також працював на дуже «хлібно-корупційних» посадах – у 2014–2020 роках – заступником голови з економічного розвитку та міжнародної діяльності у Державній Комісії України по запасах корисних копалин, а з 2021 року – керівником «Дороги Прикарпаття».

Також відомо, що під час подій на Майдані Яциковський активно підтримував режим Януковича, відправляв проплачених “активістів” на автомайдан та переслідував українських патріотів.

Також Яциковський був фігурантом стовпа ганьби, який тернополяни встановили на Театральному Майдані, зі списком імен та прізвищ чиновників і депутатів, які зрадили інтереси громади Тернопілля.

З початком повномасштабного вторгнення росії, за словами самого Яциковського, він “проходив службу” у Тернопільському зональному відділу Військової служби правопорядку. Іншими словами, ловив у Тернополі військових правопорушників. Окремо він заявив, що є старшим лейтенантом ЗСУ і “проходив службу в одному з підрозділів на сході України”. Зараз сайт «Політерно» перевіряє цю інформацію, подавши запит в одну з бригад, де начебто служив Яциковський.

Стосовно іншого керівника Ветеранського офісу, Олега Човгана, він також служив з 2022 року. З його слів. Де саме – поки не будемо озвучити. Але цей ветеран дуже відомий у фейсбучних колах своїм постами, суперечками, коментарями на підтримку діючої влади…

  • А тепер найцікавіше. Першим заступником голови Тернопільської обласної державної адміністрації призначено Куйбіду Степана Васильовича. Це – син ще одного давнього приятеля Вячеслава Негоди, можна навіть сказати товариша по партії, мера Львова 1994-2002 рр., Василя Куйбіди.

А просто заступником голови Тернопільської обласної державної адміністрації призначено Павла Журбу (обидва заступники на фото 2), який до цього був заступником голови Вишгородської РДА. І який є сином ще одного, але вже по роботі в столиці, приятеля пана Негоди…

Не сумніваємося, що це тільки початок. У Вячеслава Негоди ще багато друзів, приятелів, знайомих і рідних, які не проти прилаштувати своїх дітей у владні крісла на Тернопільщині.

Тож далі буде…

Зверніть увагу!

Зеленський наочно і показово продемонстрував всім, що він таки користується принципом «Своїм – все і захист, чужим – … 

На питання польських прикордонників: – «Чий Львів?», Усик відповів: – «Львів – Божий». За це …