«Провладна фотомодель» з Чорткова має світлину вже і зі Стефанчуком

В той час, як правоохоронцями області проводиться розслідування факту розтрати бюджетних коштів зі сторони посадових осіб Чортківської міської ради (вже вкотре за рахунком тільки за час повномасштабної війни), мер міста «підлизався до Стефанчука (на фото).

В принципі, Володимир Шматько ше від початку своєї карєри “прапороносцем” в тимошенківців полюбляв знимкуватися зі столичними можновладцями і вихвалятися такими світлинами в соцмережах.

Така собі “провладна фотомодель”, як поза очі називають Шматька навіть його ж  підлеглі 🙂

А розслідування стосується того, що ще 21 вересня 2021 року між Чортківською міською радою та ТОВ « Ізобуд Проджект» укладено договір №258 на виготовлення проектно-кошторисної документації на об`єкт: «Нове будівництво креативного ХАБу «Територія успіху» по вулиці Степана Бандери в місті Чорткові при чому підрядник зобов’язується організувати та пройти експертизу Проектної документації для отримання позитивного висновку (звіту) експертизи, а Замовник зобов`язується прийняти та оплатити виконану роботу.

Водночас, встановлено досудовим розслідуванням, що службові особи Чортківської міської ради в порушення умов Договору, без отримання фактично виконаних робіт та експертного звіту, підписали Акт № 1 приймання-передачі виконаних робіт від 13 грудня 2021 року на суму 250000 грн. та Акт №2 приймання-передачі виконаних робіт від 13 грудня 2021 року на суму 150000 грн., в які внесли завідомо неправдиві відомості що: «роботи виконані у повній відповідності з умовами Договору». Таким чином збитки становлять 400 000 грн.

Зверніть увагу!

З “цирком” навколо Михайла Головка є свідома провина працівників Тернопільської обласної ради

Цирк з поновленням/звільненням на посаді голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка триває. І нижче ми …