«Сіра кардиналиха» «білого дому» у Тернополі багатіє з кожним роком при владі

Ця жіночка «пережила» всіх керівників Тернопільщини майже від початку Незалежності. Чи стане Негода винятком?

Та, звісно, ні. Вони давно знайомі та приятелюють…

Світлана Беспоповцева працює в апараті Тернопільської ОДА ще за часів Леоніда Кучми, пересиділа вона на чиновницькій посаді і Цимбалюка (двічі), Стойка, Чижмаря, Сухого, Хоптяна, Сиротюка, Барну, Сопеля, Труша. Працює керівником апарату Тернопільської ОВА і сьогодні за керівництва Негоди.

Чим же ж догоджає керівникам обласної адміністрацій пані Світлана, залишається загадкою. От тільки очевидці подейкують, що немовби у тій приказці що чоловік – це голова, а дружина – шия, крутить Світлана тими головами як їй потрібно. З власною головою (з чоловіком) у Світлани досить незрозумілі стосунки, ще у 2015 році, відколи держслужбовцям довелося звітувати про свої статки, Світлана Беспоповцева зазначила лише частину майна чоловіка, зокрема у декларації чиновниці дивним чином зник будинок на березі Чорного моря, який належить її чоловікові ще з 2005 року, а в 2016 році Світлана взагалі не відобразила чоловіка у своїй декларації. На відміну від дружини Іван Анатолійович, начальник Чортківського митного поста Тернопільської митниці, який у 2016 році Світлану Теодозіївну у декларації зазначав.

Крім цього Світлана Беспоповцева забула відобразити у декларації за 2015 рік 350 000 грн готівкових коштів, що в доларому еквіваленті відповідали приблизно 20 000 дол.США.

Як складалася кар’єра та достатки Світлани Теодозіївни та її сім’ї? Рік поживши у гуртожитку, що належить комунальному інституту Тернопільської обласної ради, до речі там на 18,5 м2 Світлана Теодозіївна зберігала свої заощадження, які на той час уже складали 400 000 грн., у 2017 році Світлана переїзджає у квартиру, що належить Беспоповцеву Артему Івановичу (очевидно сину Світлани тачоловіка Івана). Керівництво ОДА дуже цінує працю Світлани Теодозіївни, тому щороку її заробітна плата в 2,5-5,5 разів вища ніж середня по Тернопільщині.

Рекордом став 2019 рік, коли керівником ОДА був Степан Барна, за той рік Світлана отримувала більше 52 000 грн заробітної плати на місяць, а її заощадження збільшилися до 700 000 грн., звичайно ж усі кошти Світлана зберігає у готівці. У 2018 році Світлана Теодозіївна набуває у власність від громадянина Сусяк Теодозій Володимирович будинок у с. Білобожниця Чортківського району, а от син Артем Іванович прописаний у цьому об’єкті нерухомого майна ще з 2011 року.

На сьогодні син Артем та невістка Анастасія – також державні службовці, вони працівники Тернопільської митниці, а Світлана Беспоповцева продовжує нарощувати свої статки керуючи апаратом Тернопільської ОВА, та крутячи на своїй шиї голови Негоди, Куйбіди та Журби, тому продовження буде…

 

Зверніть увагу!

Родичі Труша продовжують керувати значними фінансовими потоками бюджету при новому керівнику ТОДА

200 мільйонів гривень на утримання доріг одного району. А діти продовжують на ярмарках збирати кошти, …