Підприємці “порішали” із “рішалами”уТернопільській міській раді і зрізали у ночі 21 дерево

Як уже повідомлялося  у попередній публікації  у м.Тернополі набирає обертів схема знищення газонів, зелених насаджень, дерев під встановлення торгових павільйонів.Все дуже просто як виявляється.Спочатку особа із підприємницькими здібностями звертається до “ділових “людей у Тернопільській міській раді, узгоджують бажане місце під встановлення кіоска у будь якому зручному місці для торгівлі. Як це працює? Тернополяни можуть переконатися на прикладі зрізки дерев по вул. 15 Квітня навпроти ринку «Оріон».Де 11.04-13.04.2017 року ” щирі” українці-підприємці  вночі підготовили собі місце для прибуткової торгівлі ,зрізавши 21 дерево.Події розгортаються у кращих традиціях файного міста , як показує практика , ніхто відповідальності за таке дійство та свавілля не понесе”порішають”, у чому Тернополяни скоро і переконаються. Натомість дерев містяни будуть милуватися МАФами і дихатимуть вихлопними газами автомобілів. Але кого це турбує?Встановлення кіосків і неофіційну зрізку дерев погодила  комісія  де  головує  Володимир Дідич- заступник мера з питань діяльності виконавчих органів.Тепер щасливчикам  нічого не буде перешкоджати встановити кіоски.  Тернополі  чиновники міської ради вже від безкарності  “берегів не бачать”,”бабло перемагає все”.

PS: Збитки нанесені вандалами -це зрізана горобина на суму 11тис.150 грн, туї  на суму 14тис 626грн

 

Зверніть увагу!

Скандально відомого активіста на Тернопільщині побили на приватній території кінної ферми

Скандально відомого активіста Романа Довбенка побили на приватній території кінної ферми в селі Переволока Чортківського …

2 коментарі

  1. кавчак галина

    напевне варто заставити цих підприємливих підприємців оплатити всі збитки і відновити зелені насадження власним коштом, щоб у інших відпало бажання діяти таким чином. а що робити з міськими рішалами?.. те, що приходить в голову, не можу озвучити – звинуватять в закликах до тероризму. продає наш міський голова і його команда файне місто Тернопіль оптом і вроздріб, лиш би купець був. і однаково цьому баризі, який виріс тут, ходив цими вулицями, гуляв у цих парках, які він вже практично знищив, що залишиться нашим нащадкам. очевидно майбутнє своїх нащадків він з Тернлполем не повязує.

    • Згідний, мабуть, що не пов”язують. Із зеленими насадженнями ніхто з них не церемониться. Таке враження, що парк Шевченка скоро доріжуть “на дрова”, а натомість ощасливлять генделиками. Корупція “цвіте” у Тернополі, як ніколи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *