Тернополяни можуть похвалитися у стабільності.Стабільно їх ошукують за схемами екс-податківця

 

На своїй сторінці у facebook  журналіст Тетяна Колесник написала:

Скрізь одна «зрада».
Суд кілька тижнів тому задовольнив клопотання прокурора Тернопільської місцевої прокуратури про тимчасовий доступ до речей та документів. Про що йдеться? Пригадуєте, як у серпні з Управління ЖКГ міськради вивезли кілька кульків з документами? Мовляв, є підозра, що фірма-підрядник роками «нагріває» нас на бруківці, яку ми так всі любимо. Ну от! З того часу прокурори не сиділи, а навіть щось робили. Зокрема попросили у фіскалів, щоб ті надали їм «цифри-накладні» (перелік можете знати в реєстрі). Фіскали, мабуть, маючи певні симпатії до мера-екс-податківця Сергія Надала, послали прокуратуру в…суд. Проте Феміда, зваживши всі «за» і «проти», дозволила доступ до паперів.
Коротше, рух поки є. Як далі піде – невідомо. Власне, пишу про це, щоб у прокуратурі не розслаблялися і не продалися та продовжували в тому ж дусі. 
Повертаючись до кримінального провадження, то в ЗМІ писали, що серед переліку об’єктів, на яких завищив ціну робіт підрядник, входить реконструкція площі біля Бандери. Та уважно прочитайте ухвалу суду. Цитую:
«Упродовж 2015-2017 рр. ТОВ «ТОМ-ІнвестБуд» освоєно 100 млн. грн. коштів бюджету Тернопільської міської ради, таким чином за орієнтованими підрахунками збитки для міського бюджету становили не менше 20 млн. грн.»
20 млн. грн., панове! І це тільки приблизно. І за два роки. Щось мені дурно від такої математики.  Сподіваємося, що прокуратура гнутиме справедливу лінію.
P.S. Ще один момент. За кілька тижні після того, як правоохоронці вилучили документи, в Управлінні ЖКГ, за неймовірним збігом, знайшли 2,5 млн. грн. економії в ремонті біля Бандери. Уявляєте? Я б ще зрозуміла, що кошторис «розійшовся» в плюс-мінус 100 тис. грн. Та не в два ж мільйони. Та це таке. Гроші ж зекономили! В ЖКГ, звісно, переконують, що кримінальне провадження до цього стосунку не має. Та я передбачаю, що згодом чиновники  у звичному для них репертуарі ТМР озвучать, що несподівано знайшли «лишні» гроші й на інших об’єктах. Навіть на тих, що ремонтували два роки тому. В сумі у нас має вийти економії понад 20 млн. грн. 

Зверніть увагу!

Скандально відомого активіста на Тернопільщині побили на приватній території кінної ферми

Скандально відомого активіста Романа Довбенка побили на приватній території кінної ферми в селі Переволока Чортківського …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *