Крадуть стабільно!Крадуть багато!Крадуть гуртом!Крадуть безкарно!..Тернопільська міська рада

 

За інформацією  інтернет видання politerno;

Прокуратура розслідує викрадення 28 мільйонів гривень у громади Тернополя на незаконних закупівлях торфу!

Чи спроможна Тернопільська місцева прокуратура за заявою народного депутата України Купрія В.М, яка розпочала досудове розслідування в кримінальному провадженні щодо проведення незаконних тендерів комунальним підприємством теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» знайти ознаки злочину в діях таких собі місцевих “крадунів” тернополяни дізнаються згодом.

Нагадаємо, що під час офіційного візиту нардепа до міста Тернопіль, громада повідомила йому(примітка: мабуть,  Віталій Купрій мав на увазі ту частину громади, яку Сергій Надал називає клоунами та проплаченими агентами Кремля) про це підприємство, яке має в себе на балансі котельні, які використовуються для опалення міста. На семи з цих котелень, починаючи з осені 2016 року, розпочаті роботи по переобладнанню для використання альтернативних видів палива, а саме торфу, з добудовою виробничого приміщення.

Віталій Купрій зазначив, що ці котельні становлять підвищену екологічну небезпеку. Адже роботи по їх реконструкції проводяться з грубим порушенням норм екологічного та містобудівного законодавства. При цьому, містять ознаки корупційних правопорушень, оскільки для організації та здійснення робіт були проведені незаконні тендери, які завдали тяжкої шкоди державі, а закупівля палива здійснюється за ціною, що вдвічі перевищує ринкові ціни.

Згідно з наявними накладними «Тернопільміськтеплокомуненерго» закуповувало торф за ціною 2100 гривень за тонну з ПДВ. Хоча Державний концерн «Укрторф» і Державне підприємство «Волиньторф» (Волинської області) пропонує ціну 768 гривень за тонну.

Таким чином, загалом за торф було сплачено: 21 549,9 тонни * 2100 грн. = 45 254 790 гривень. Це свідчить про те, що тернопільська влада вкрала в громади приблизно 28 мільйонів гривень!

 Віталій Купрій покладає велику надію, що розслідування буде проведено всебічно й неупереджено, а вкрадені мільйони будуть повернуті громаді Тернополя!

P.S. При тій круговій поруці, при дружбі мера із Гройсманом, з огляду на справи,які “злила”прокуратура, а це свого часу нашумівша справа одіозного хабарника свободівця Володимира Камінського, з огляду на те,що ні одне кримінальне провадження проти депутатів та чиновників міської ради не доведено до логічного справедливого завершення викликає великі сумніви, що Тернопільська прокуратура поверне громаді 28 мільйонів. А якщо і поверне то екс-податківець Надал знайде як їх “освоїти”

 

 

 

 

Зверніть увагу!

В Україні скасують статус “обмежено придатний”

Вже цього тижня, 4 травня 2024 року, набирає чинності закон про забезпечення прав військових на …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *