Чому у Тернополі водії маршрутки №13 поводяться хамське ,або хто стоїть за 13 маршрутом

На своїй сторінці у facebook 8 березня  громадський та політичний діяч Олексій Станько написав:

Сьогодні так вийшло, що мій батько забирав зі школи мою старшу доньку, і як завжди вони громадським транспортом прямували додому, та сьогодні водій маршрутного таксі під номером 13 державний номерний знак 0867, ТОВ «Мега-Сервіс») мало того, що придавив дверми дитину, ще і матом виказував невдоволення та свою позицію, зовсім не зважаючи на те, що спілкується з дитиною, а у салоні транспортного засобу повно інших пасажирів!
Мабуть, недавні події та суттєве підвищення ціни на проїзд так і не розв’язало проблему низькокваліфікованого сервісу та персоналу.
Перевізники надалі змушені набирати на роботу справжнє бидло, а може проблема в іншому, і потрібно змінити «менеджерів» в апараті ТМР, або вимоги до перевізників?
Усім же відомо, що це не поодинокі випадки!

Ігор Мединський, Сергій НадалViktor Shumada в чому проблема?

 Випадково, шукаючи підходяще фото знайшов ще одну історію цього підприємства:

Водія маршрутки №13, який грубіянив пасажирам, перевели на слюсарні роботи

Від редакції:

Назва ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “МЕГА-СЕРВІС”
Скорочена назва ТЗОВ “МЕГА-СЕРВІС”
Код 32148333
Директор Сполович Роман Володимирович
Статус зареєстровано

Адреса суб’екта

Адреса реєстрації 46013, Тернопільська обл., місто Тернопіль, БУЛЬВАР Д. ГАЛИЦЬКОГО, будинок 3, квартира 44

Види діяльності

Види діяльності (за КВЕД)
  • 49.31 Пасажирський наземний транспорт міського та приміського сполучення

Ступінь ризику

Товариство «Мега-Сервіс» тісно пов’язано із правоохоронними органами, а саме із дружиною начальника Департаменту внутрішньої безпеки поліції Василя Джиджори   Джиджорою Ольгою Миронівною 

Бізнес дружини начальника Департаменту внутрішньої безпеки Ольги Миронівни можна віднести до процвітаючих – належні їй автобуси «Богдан» курсують про маршруту №13 у м.Тернополі, приносячи значний, стабільний дохід. «Фірмою-прокладкою» у цьому бізнесі виступає ТзОВ «МЕГА-СЕРВІС», на яку і видано ліцензію на пасажирські перевезення. При цьому, отримання необхідних ліцензій та дозволів забезпечив Джиджора В.І. користуючись близькими дружніми зв’язками (кумівством) із тодішнім заступником Тернопільського міського голови Камінського Володимира Володимировича. Крім автобусів, належних Ользі Миронівні, на зазначеному маршруті залучені ще й автобуси оформлені на рідного дядька Ольги Миронівни – Бердея Івана Михайловича та на інших осіб, що не пов’язані із Джиджорою В.І. родинними зв’язками.

Згідно е-декларації  Василь Іванович вказав дворівневу квартиру 140.1 кв. м. в Тернополі, гараж загальною площею 17.90 кв. м. Він є власником дешевих автомобілів: BMW ALPINA, Skoda Super-B і Volkswagen Touareg. Останній був зареєстрований на його дружину.

Дружина полковника Ольга Миронівна Джиджора веде надзвичайно успішний бізнес в регіоні. Дружина поліцейського є власником трьох офісних приміщень в Тернополі, п’яти автобусів «Богдан А092-02», двох земельних ділянок в селі Байкивци (800 і 684 кв. м. де веде будівництво житлового будинку) та нежитлового приміщення площею 170,9 м. кв. в Тернополі.

Значний і стабільний дохід Ользі Джиджоре приносять пасажирські перевезення. При цьому, отримання необхідних ліцензій та дозволів її бізнесу забезпечив її чоловік поліцейський.

https://www.facebook.com/vilni.te/videos/1500662003313477/

Зверніть увагу!

В Україні скасують статус “обмежено придатний”

Вже цього тижня, 4 травня 2024 року, набирає чинності закон про забезпечення прав військових на …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *