ГО «Громадський спротив корупції»:ми вважаємо, що проблему корупції потрібно вирішувати, усуваючи злочинну владу, а не боротися з наслідками

Допоки громада мовчатиме, Тернопіль не ставатиме кращим, людей і далі обкрадатимуть, місто забудовуватимуть, дерева незаконно вирубуватимуть – все в кращих традиціях теперішньої ситуації.
Узурпація влади акумульована в одних руках і не проблема зараз в забудові стадіону на Текстильнику чи у вирубці дерев у сквері Миру…Вона набагато масштабніша, тому закривати на це очі більше просто неможливо!
Громадські активісти Тернополя зараз єдині в одному – вони нарешті зрозуміли, а разом з ними і місцеві мешканці, що влада наша абсолютно не рахується з думкою громади.
– Тернопіль розривають на частини. Ділять між «своїми», громадські активісти поділилися – кожен собі відстоює те, що йому важливо, але тут не має бути власних амбіцій, інакше для чого тоді говорити, що громадські організації – це голос громади? І підписи сьогодні потрібно збирати не по окремих об’єктах, а по усуненню тих можновладців, які роблять з європейського міста село, а людей мають за ніщо! Постає питання: навіщо громада допускає до того, щоб потім хтось піарився на їхніх проблемах? Ми маємо бути спільні в думці і ділі та як тільки бачимо неправомірні дії з боку влади – блокувати її рішення, відкрито виступати проти них і нарешті дати депутатам і керівництву міста зрозуміти, що вони всього лиш слуги народу!

Зверніть увагу!

Скандально відомого активіста на Тернопільщині побили на приватній території кінної ферми

Скандально відомого активіста Романа Довбенка побили на приватній території кінної ферми в селі Переволока Чортківського …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *