Негода звільнив місце в одному з департаментів ТОВА для чергового сина своїх друзів?

Як нам стало відомо, звільнили Директора департаменту соціального захисту населення Тернопільської обласної державної адміністрації Оксану Василівну Смолій. Саме цей депарамент займався, скажемо так, справами ветеранів. Вона була призначена на цю посаду за квотою «Батьківщина».

Відколи в «білому домі» зявився Вячеслав Негода, у позаштатні радники він собі взяв екс-регіонала Богдана Яциковського (на фото з дружиною під час весілля через рік після повномасштабного вторгнення росії, коли він, за його ж словами, служив у ЗСУ ), сина свої давніх друзів ще з часів, коли Негода був мером Тернополя.

Згодом Негода ще й призначив Яциковського керувати Ветеранським офісом при ТОДА. Що викликало цілковите не сприйняття серед ветеранської спільноти і Яциковському висловили недовіру. Ветерани вимагали звільнити Яциковського з Ветеранського офісу.

Тому постає питання – а чи не звільнили пані Смолій для того, щоб на її місце призначити саме одіозного Яциковського? Бр відколи Негода очолив область і почав призначати на посади дітей своїх знайомих і друзів, про що ми писали та попереджали в статі Негода прилаштує на керівні посади на Тернопільщині усіх дітей своїх давніх друзів?

 

Зверніть увагу!

Родичі Труша продовжують керувати значними фінансовими потоками бюджету при новому керівнику ТОДА

200 мільйонів гривень на утримання доріг одного району. А діти продовжують на ярмарках збирати кошти, …