Images tagged "гу-нп-богомол"

no images were found

Немає коментарів

  1. Эти твари в чинах просто уже достали здесь и в верховной раде , для них законы неписаны и они ненажерлевые правят в государстве не для блага людей , а для блага своего и подобных себе …
    На них нужно не таких ублюдков как Луценко и Аваков, на них нужно привести одного честного китайца….

  2. не бачу нічого протизаконного, одним словом жовта преса

    • а хіба тут сказано про противозаконність?Ні !Те,що в міській раді всі брешуть -це законом не забороняється,а також громаду мати за дурнів -це теж законність.Просто диву дивуєшся,що все у міській раді законно і платить за це все громада.Супер.

  3. Не знаю, які зв”язки має власник МАФу, але його кіоски встановлюють на кожному кроці. В парку Шевченка вже три штуки стоїть. І дуже “прикрашають” вигляд міста.

  4. кавчак галина

    напевне варто заставити цих підприємливих підприємців оплатити всі збитки і відновити зелені насадження власним коштом, щоб у інших відпало бажання діяти таким чином. а що робити з міськими рішалами?.. те, що приходить в голову, не можу озвучити – звинуватять в закликах до тероризму. продає наш міський голова і його команда файне місто Тернопіль оптом і вроздріб, лиш би купець був. і однаково цьому баризі, який виріс тут, ходив цими вулицями, гуляв у цих парках, які він вже практично знищив, що залишиться нашим нащадкам. очевидно майбутнє своїх нащадків він з Тернлполем не повязує.

    • Згідний, мабуть, що не пов”язують. Із зеленими насадженнями ніхто з них не церемониться. Таке враження, що парк Шевченка скоро доріжуть “на дрова”, а натомість ощасливлять генделиками. Корупція “цвіте” у Тернополі, як ніколи.

  5. Валити всьо нахуй, Народний гнів гряде.

  6. Тернополянин

    Якщо цей безпрєдєл не зупинимо то скоро парків не буде. Схоже мер просто плює на громаду та її думку

    • Громада на жаль байдужа.Одиниці здатні піднятися, але сила за більшістю.

    • Громада на жаль байдужа.Одиниці здатні піднятися, але сила за більшістю

  7. ВчивсЯ тамв199899х сучара рэддкисна

  8. Колись наше місто називали, містом файли, зеленим. А тепер бруківочним… Немає вже більше сил до цього БенНадала😤😤😤

  9. Хто би що не казав але Ігор Богданович зробив дуже багато для лікарні. Він господар і всі це знають. Подивились би люди що робиться по лікарнях, поліклініках, роддомах у інших районах і областях! Але до доброго швидко привикаєш. Пожертви добровільні і хто не хоче здавати то як можна заставити? Народжувала там двох діток. У пологовому чистота і порядок, персонал дуже відповідальний. І в дитячому лежали, те ж саме: чисто, тепло. Я не розумію людей. Де ви знайдете у наш час кращого головного? Розкрадете лікарню і будете їздити до Бережан чи до Тернополя.

  10. Тернополянин

    Стаття прямо в десятку!!!

  11. І у В.Березовиця Держаудитслужба виявила недоотримання місцевим бюджетом коштів через несплату пайової участі будівельниками . Внаслідок не укладання забудовниками із Великоберезовицькою селищною радою договорів про пайову участь замовників будівництва у розвитку інфраструктури селища В. Березовиця, спеціальним фондом Великоберезовицького селищного бюджету недоотримано доходів в сумі 1 768 891,21 грн. Акт ревізії складено 17.03.2017 , минуло ПІВРОКУ – а віз і нині там.

  12. Це вже як правило! Всі нововведення Надала – це особисто його шкурний інтерес! Суд призупинив будову цих котелень, а вони все одно будуються! Хто це фінансує? У Надала особистий бізнес-інтерес стоїть на першому місці! Йому немає діла до здоров”я тернополян! Хоча чому немає? В поліклініках , ще без медичної реформи, надал ввів плату за надання медичних послуг! Тобто, чим більш слабі громадяни Тернополя, тим більше йде на бізнес проекти Надала грошей тернополян! Так що все логічно! Тепер чекаємо нових інтересних новин щодо “картки тернополянина”! Це ще один бізнес проект Надала, який він впроваджує в Тернополі збираючи гроші за карточки з найбільш бідних!

  13. Тому ЖЕКи нічого і не бояться! Хто ж їх буде перевіряти? Кум, сват, брат? Так всі свої! Та й Надалу щось перепадає…

  14. А шо такоє? Хтось із наших бариг-забудовників вже кинув оком на пустуючий клаптик земельки і тепер їх муляє, що громада там вирішила храм замість чергового торгового центру чи багатоповерхівки сумнівної якості побудувати? Стиль написання явно свідчить про примітивну заказуху.

  15. Якщо би “ділки” будували торговий центр, то всі б мовчали.

  16. Які всі розумні. Але як і всюди і у нашому місті кошти на ремонти, устаткування і так далі появляються у грудні і їх необхідно швидко освоїти. А якщо їм не знайти призначення, то вони повинні бути повернені назад. Як за 2 чи 5 днів зробити капітальний ремонт з освоєнням коштів ???? Тому розумні керівники установ беруть кредити або знаходять інші можливості, щоб усе зробити до грудня. І відповідно, лише кошти поступають, їх відразу ж переводять виконавцям. В цьому є певна логіка. А журнашлюжки і їм подібні спочатку б розібрались у всіх ситуація, а потім би всякі грязні статті писали.

  17. Тернополянин

    Команда мера!!!!

  18. Які всі розумні. Але як і всюди і у нашому місті кошти на ремонти, устаткування і так далі появляються у грудні і їх необхідно швидко освоїти. А якщо їм не знайти призначення, то вони повинні бути повернені назад. Як за 2 чи 5 днів зробити капітальний ремонт з освоєнням коштів ???? Тому розумні керівники установ беруть кредити або знаходять інші можливості, щоб усе зробити до грудня. І відповідно, лише кошти поступають, їх відразу ж переводять виконавцям. В цьому є певна логіка. А журналістам і їм подібним спочатку б розібрались у всіх ситуація, а потім би всякі грязні статті писали

  19. Будь ласка, підпишіть та поширте петицію “Збереження паркових зон” http://petition.te-rada.org/petition/7 Дякую за увагу!

  20. не узагальнюйте, по окремих працівниках судити про всіх безглуздо

    • Так склалося, що та погань, що є та осідає в провладних кабінетах переважає ту малу кількість порядних людей, що дійсно хоч якось намагаються відстоювати справедливість. В цій статті йдеться не про всіх,а саме про керівництво та окремих людей яке, а точніше про людей які займають керівні посади, та використовують своє положення заради власних благ.Порядних людей ,працівників прокуратури ,які мають власну думку та намагаються дійсно відстоювати справедливість та Закон ця стаття не стосується.

  21. Дайте можливість людям розповідати подібні історіі злодійств влади і прокурорів —і матимемо здвиги , як побачимо кількість злочинів ….проблема в тому, що люди незнають де читати правду і де можуть друкувати правду…..пропонуємо співпрацю, якщо ви справді чесний і сміливий сайт…ми проводимо вже 33 дні акцію в центрі Тернополя у вигляді встановленого намету МОЯ НОВА УКРАЇНА….запрошуємо на переговори кожного, хто втомився від злочинів діючої влади

  22. Схоже було в перевірці поліцією дій селищного голови, який , на нашу думку, “підробив рішення сесії”. Але, як виявилось, це була лише “наша думка”, а в поліції не знайшли підтвердження “підроблення документу”, бо це було лише – “доповнення” головою рішення сесії”: замість одного пункту, про яке проголосували депутати, в рішенні стало 5 пунктів! “Доповнив” голова з юристом ради і уклали договір оренди з забудовником – про ЩО депутати НЕ ГОЛОСУВАЛИ.

  23. За тим нелюдом-хамлом давно нари плачут!

  24. Злодій меє сидіти!!!

  25. Злодій меє сидіти!!!!

  26. ___123___Скандального екс-прокурора Ігоря Мукана буде перевіряти НАЗК – Громадський інформаційний портал___123___ . Interpult Studio

  27. ___123___Екс- заступник прокурора Тернопільщини шукає роботу з окладом 20 000 грн – Громадський інформаційний портал___123___ . Interpult Studio

  28. ___123___Екс- заступник прокурора Тернопільщини шукає роботу з окладом 20 000 грн – Громадський інформаційний портал___123___ . InterpultStudio

  29. А ЩОСЬ добре цей нардеп зробив?

  30. як тобі не сором?

  31. нещодавно в новинах розповідали про матір що втопила дітей.це наслідок психічного розладу жінки через безвихідь.якщо тато такий добрий хай сам особисто займеться лікуванням дитини. з таким діагнозом біля дитини треба бути цілодобово.хто має годувати матір і дитину в цей час? я знаю цю маму.знаю що хлопчик захворів у 3 роки . а не рік на зад.після хвороби сина чоловік покинув сім”ю.я припускаю що чоловік і жінка не можуть разом жити і нікого не засуджую.але цей лист від чоловіка це є дуже низько.на мою думку це писалось для того щоб напакостити жінці.знову ж таки гідний вчинок.що вказує що то за чоловік. зрозуміти цю маму може тільки людина яка була в такій ситуаціі.

  32. А чому Ви не пишете про бар мера «Назарія», що в парку Шевченка ??
    Про те що там в наглу зробили заїзд навпроти обл. ради і машини їздять без проблем по парку в генделик на розваги з оковитою!!!

    • Доброго дня. Опишіть ситуацію ми викладемо. Ми не можемо самостійно охопити всю бурхливу діяльнісь мера Тернополя.

    • А де там такий заїзд, якщо не секрет?

  33. На 15 квітня продовжують будувати капітальні споруди. Метрів 150 від згаданої в статті споруди побудували таку саму, вирізавши 5 туй та 6 кущів самшита, знищивши газон на площі кількасот м кв. Схема та сама – сервітут на тимчасову споруду, зводять капітальну. Факт вилучення зелених насаджень є документально зафіксований. Наразі чекаю відповіді від міськради, хоча передбачаю, яка вона буде 🙂

  34. Про те, що дипломи директора Галицького коледжу підробка, підтвердив 25 жовтня 2017 р. начальник головного управління нацполіції в області Олександр Богомол. Щоправда, тоді йшлось про суму завданих державі збитків іншу – 105 тис. 794 грн. Це ті доплати, які отримувала директор завдяки диплому.

    Развивайте майнинг сеть, увеличивайте доход – http://bit.ly/2MarOTH

  35. Чому не показують пики тих нищотників, теж закон на стороні негідників.

  36. Знала особисто Олександра. Дуже щира і відкрита Людина. А ці… навіть не можу слово підібрати. Мразі. Шкода їх дітей. Все зло їм вернеться.

  37. Знаю, що багато справ в Тернопільському суді вирішуються просто по дзвінку впливових людинок. Ось такі у нас судді в більшості. Я б сказала, ВСІ. Бо чесні не можуть там працювати, їх просто не пустять в гнилу для чесних людей та “золоту” для продажних суддів систему. ВІВАТ, Україно….(((

  38. Дійсно злочинне угрупування.

  39. Підтвердження ще однієї брехні Люшняка – https://www.facebook.com/ihor.dzvinka/videos/2380990445302316/

  40. Молодець,що викриває “доброзичливих” посадовців які так “турбуються” про збагачення місцевого бюджету.
    А що до “активістів” то він теж правий.

  41. Дорогі активісти ви вже достали зі своїми Мафами. Прочитаєш Тернопільські новини то в Тернополі одна проблема Мафи. Я власник Мафу вже понад 12 років і всі ці роки чую тільки одне і теж саме знести Мафи. Ви скажіть людям що для того аби міняти труби, ремонтувати дороги, підїзди,тротуари, робити сквери парки, огорожі, купувати тролейбуси, автобуси потрібні великі кошти. А ще поставте до відома що промисловості та виробництва в області практично не має і кошти поступають в основному від торгівлі та послуг за які оплачують люди в переважній більшості ті які повернулись з заробітків. Та ось середньостатистичний Маф оплачує податків та зборів близько 10 000 гривень на місять, та дає роботу 2-3 тернополянам. А тепер порахуйте скільки є Мафів в нашому місті та скільки гроше вони залишають в бюджеті міста, та не забудьте порахувати скільки людей які там працюють не поїхало до Польщі на заробітки. Згоден що Маф має бути красивий та не псувати зовнішній вигляд міста.

    • Доброго дня!Уважніше читайте статтю.Мова не іде про те, що встановлюють МАФи , а про те як їх встановлюють і хто їх встановлює..А також, якщо ви прихильник порядку , а не бардаку із будами для своїх . Спочатку почитайте умови Договору строкового сервітуту , а саме пункт 4.4.5. , а також наказ 244 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України-22 листопада 2011 р.за N 1330/20068,як встановлюється тимчасова споруда.

      “Тимчасова споруда торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності — одноповерхова споруда, що виготовляється з полегшених конструкцій з урахуванням основних вимог до споруд, визначених технічним регламентом будівельних виробів, будівель і споруд, і встановлюється тимчасово, без улаштування фундаменту.”

      А що ми маємо по факту?-капітальні споруди, та МАФи встановленні із порушенням.
      Так про що саме Ваш коментар? Про те що ви підтримуєте порушення бо надаєте робочі місця?Чи у Вас МАФ теж встановлений із порушенням і тому Ви вирішили прокоментувати дану статтю?

  42. Для такого “ОБЦИБУШЕННЯ” дерев треба ДОЗВІЛ ?

  43. Степан Кондира

    Шановні громадяни славетних Теребовлянщини!
    Дії Голови ОТГ попадають під статті кримінального кодексу. Відповідно до Конституції України, протиправні дії Теребовлянської міської ради мають бути класифіковано, як протипоравні! А тому аргументи, що вказані у Вашому дописі необхідно направити на реальну адресу Президента України, Генерального Прокурора України, міністра внутрішніх справ України димом із повідомленням.
    Після закриття карантину, необхідно зібрати перед міською радою народне віче і висловити недовіру Голові за таке нахабне поводження, а також заставиьи прозвітувати перед громадою міста за проведену за 10 років роботу на благо міста.
    Пора закінчувати подібні свавілля, інакше ми завтра можемо опинитися не в моїх хатах

    Степан Кондира

  44. Риже провокує конфліктні ситуації та провокує людей ,щоб ті набили йому їба.ло, а потім біжить писати заяви ,а якщо по його заяві когось не притягнуть до відповідальності бігає шугає мєнтів та обзиваючи . і пише різні свої субєктивні судження вважаючи себе великим активістом.Від такої діяльності страждають люди ,яким воно хамить та ображає.Ане чіпають придурка бо воно бігає стучить у поліцію.
    в жовтні 2018 року мешканець м. Чортків під час словесного конфлікту вдарив його один раз в плече внаслідок чого Довбенко написав заяву в поліцію про завдання йому фізичного болю, але не спричинивши тілесних ушкоджень та в суді обвинуваченому присудили штраф у розмірі 850 грн. (кримінальне провадження № 12018210190000459 від 20.10.2018 року, за ознаками злочину за ч. 1 ст. 126 КК України)

  45. Михаил Щукин

    і правильно, даун-бездєльнік, за спиною якого стоїть батя мент бувший правда, не може довго тероризувати, прикриваючись базою телефонів в телефоні і граючись в непонятно якого ісцса христа – скінчив монастир, студент еколог без роботи, який живе на маминих харчах, ухилянт від армії по меркантильних діях(на таких як його грошах воєнком побудував собі дім в бучачі) і т.д і т.п. Резюме, шийте – садіть його хоча б на 15 суток, щоб порозумнішав, бо він з своїми маніакально-ажитованими діями стероризував не одні людину в області, рвався в верховну раду на крадених грошах і спить і бачить своїми шизофренічними очами-ночами стаи мером бучача, імбецил недороблений. Хоча деколи – раз в рік робить щось корисне – от як шереметі заборонив платну риболовю зробити на ставку – тоже ще один його друг- недодєланний бізнесмен з бувшиз мєнтів, робіть висновки тут , кто прав а кто нет, вот вам и билет

  46. Від себе можу додати: в Управлінні стратегічних розслідувань, начальником якого є Джиджора василь, успішно “хороняться” справи про корупційні правопорушення. Так відбувалося вже не раз, зокрема й моїх зверненнях. Навіть відповідь про результати перевірок не надаються.

    • А вони що писати вміють? Вони вміють тільки вправно підкидати наркотики ,а потім імітувати боротьбу з ними щоб видрататися по професійній драбині

  47. Самі покривають наркобізнес а потім ловлять невинних людей і вішають на них свої грязні справи. Садити таких поліцейських треба!!!

  48. Ну як вам Васьки Джиджори будинок , зароблений на зарплату поліцейського ? А як він спритно і вміло поєднує таємничу професію “бізнесмена” і поліцейського ? А чому ніхто не пише , як Васька працює , на своїй посаді , звідки такі доходи ??? Один з улюблених лайфхаків , що приносять дохід Василю – це у вас випадково знайдуть опіати , потім відіжмуть ваше майно , а далі допомога за винагороду . У кожного з Васькових жертв в Тернополі , знаходять чомусь по кілограму сировини , напевно це все , що є у Васьки на складі . Забігають ДВБ -маски шоу , до вас до дому , чи на афіс і все … Тому, кому треба усунути конкурента з бізнесу , віджати дорогу машину , позбавити когось майна , яке погано лежить , чи потрібна надійна криша вашого бізнесу , то вихід один : ДЖИДЖОРА НАДІЙНА ДОПОМОГА !!! Цікаво, новоспечений прокурор Бойко , який дає ордери і порушує справи теж в долі ? Доки народ буде терпіти Джиджор , Бойків , Богомолів в те все кодло , яке уникло переатестацію і лишилось при кориті , саме так вони розглядають роботу в поліції !…

  49. Питання прокурору м.Тернополя Бойкові .П . Чому досі не відкрито справу по Шереметі П.П , звідки в людини , яка працювала в органах поліції стільки майна ??? Чому не проводиться службове розслідування по Джиджорі В. І , як він умудрився построїти такий маєток ( див відео ) , працюючи на державній посаді керівника управління внутрішньої безпеки ? За які , такі непосильні труди , а зарплата позволяє йому ??? В разі ще якогось , мирного майдану у м . Тернополі , коли до вас дорогий прокурор , завітають активісти , щоб ви не робили круглі очі і тупорилий вигляд обличчя , що вам нічого не було відомо про цих людей !!! Тому просимо провести службову перевірку і відкрити кримінальні справи , по злочинцях в пагонах !

    • Михаил Щукин

      і що хлопці нема на таких управи? думаю як не довбенко так бог того цигана покарає… шо за фамілія така? жижора дядя жора. циган полюбе. бачу майдан нікого нічого не навчиі. молодець рома довбенко довби їх далі….

    • Михаил Щукин

      ти дибіл? вони навіть того не читають тут…. ми вата а вони тихо сміюцця з вас і пьють текілу, завай в правильних місцях питання і не угрожай в воздух. а – роби. чи ти просто диванна вата ?

  50. молодець! зробив красиву набережну яку місцева влада не спроможна зробити

  51. Ну є такий дивакуватий активіст щось зі сказаного про нього правда щось додумано активісти люди неспокійні. А що вас дивує те що людина себе вважає живою душею? так в Біблії так написано що Бог створив людину живою душею (Буття 2:7) мова йде про нашого праотця Адама.
    На юридичній мові це значить що людина є суб’єктом а не обертом права певною правовою величиною. Чинне (ширпотребне) законодавство трактує людину як річ а визнання себе в юридичній якості як «жива душа» одразу переводить людину в площину суб’єкта права. Це певний правочин що свідчить про правову культуру самоусвідомлення. Ніякої психічної ненормальності в тім немає розберіться спочатку в чім тут справа.

  52. з 2015 р довбе ер розшукую військкомат. хлопчина шизу вже має. але факт є фактом. до 20125 р в хлопчика не було шизи. гугл в помощь ПС жаль шо після смерті лише появились докази. бажаєм хлопчині добре відпочити і вернутись додому…

  53. Відповідне колективне звернення мешканців мікрорайону Дружба з приводу заборони будь-якого будівництва було подане в Управління екології та природних ресурсів Тернопільської ОДА. Просимо Вашої допомоги у забороні будь-якого будівництва на території скверу Миру та ініціювати повернення у власність Тернопільської громади, незаконно наданих в оренду земельних ділянок ТзОВ Акваріум-1 , шляхом розірвання договору оренди для організації місця відпочинку дітей шкільного віку ,- йдеться у тексті. Управлінням екології та природніх ресурсів ТОДА було неодноразово запропоновано Тернопільській міській раді вилучити земельну ділянку площею 0.147 га. із користування ТОВ Акваріум-1 для оголошення парку-памятки садово-паркового мистецтва місцевого значення Сквер Миру та здійснити благоустрій. Такі дії міського голови суперечать Закону, загальноприйнятим нормам справедливості та добропорядності, а також зобов’язанням, які С. Надал взяв на себе під час обрання на посаду, та його передвиборним обіцянкам. Мешканці вимагали провести відкриті громадські слухання з цього питання у встановленому законом порядку, оскільки, за словами протестувальників, погодження містобудівної документації зараз відбувається без участі громадськості. Наполягають і на розслідуванні роботи головного архітектора Тернополя Василя Бесаги та подальшої його відставки, припинення «дерибану» землі в історичному ареалі міста та його руйнування.

  54. “Нема ніяких підстав для введення Тернополя в червону зону. Ми виступаємо проти встановлення додаткових карантинних заходів”, – говорить депутат міської ради Петро Болєщук.

  55. Від 7 вересня Тернопіль і ще кілька районів області потрапили до червоної карантинної зони. За правилами кольорового карантину, там мають закрити школи, дистадки, громадський транспорт, торгові центри. Але місцева влада проти. Мер Тернополя Сергій Надал каже, що місто і школи мають повністю працювати, але дотримуватись всіх заходів безпеки.

  56. Національний банк України від самого початку зараз взяв ситуацію під контроль, і те, що гривня сьогодні перебуває в межах 10 відсотків коливання, це саме завдяки правильним рішенням, але їх ніхто не оцінює. Я бачу, зараз є бажання взяти під контроль Національний банк України у нинішньої влади, так само, як взяли під контроль ДБР для того, щоб проти політичних опонентів сьогодні відкривати кримінальні справи, як сьогодні взяли під контроль “95 кварталу” Національну раду з питань телебачення і радіомовлення, більшість якої сьогодні – колишні колеги Зеленського по “95 кварталу”. А де ж обіцянка друзів і кумів не приводити у владу, яку він давав на самому початку? Національний банк України за останній час капіталізував банківську систему, створив достатню ресурсну базу банків та зробив все для того, щоб вони були ліквідними, саме ліквідними і відповідали за ті вклади, які у них є. Прийнятні процентні ставки, захищені права кредиторів. Та, власне, не дав зруйнувати фінансову систему України, бо “ПриватБанк” був пограбований його колишніми власниками на 5,5 мільярдів доларів. І саме Національний банк провів сьогодні, провів вчасно необхідне розслідування, яке дало можливість врятувати українську фінансову систему від падіння найбільшого банку в Україні! Це спричинило би просто колапс української економіки і фінансів.

  57. В свою очередь Луцк и Тернополь, которые в течение недели были в “красной” зоне, оказались в “оранжевой” и “зеленой” зоне соответственно.

  58. В Україні набувають чинності нові правила карантинних обмежень – що зміниться та які міста потрапили в червону зону В Україні набувають чинності нові правила карантинних обмежень – що зміниться та які міста потрапили в “червону” зону

  59. Нещодавня сесія міської ради, на які розглядалося скандальне питання нерівноцінного обміну комерційної нерухомості комунальної власності площею 345,4 кв.м у центрі міста на проспекті Грушевського на приватну земельну ділянку площею 496 кв.м на вул.Крип’якевича по об’їздній дорозі, показала всі проблеми нинішньої влади. Це і ручне керування окремими депутатами, і цькування «неугодних», і блокування стратегічно-важливих для міста питань лише тому, що їх пропонують «не ті» депутати.  2 жовтня заступник міського голови Василь Сукач дав прес-конференцію за результатами комісії, створеної міським головою щодо смороду в приміщенні міської лікарні, а саме на швидкій допомозі та на першому поверсі колишнього приймального відділення. У їдких сторонніх запахах підозрювали приватний Центр ритуальних послуг.  На той момент, коли в приміщенні працювала комісія на чолі з Василем Сукачем, взагалі сторонніх запахів не було виявлено.

  60. Благодарю вас за информацию, а мы вот в наш магазин такие ценникодержатели купили в этом сезоне. Цена и качество нас устраивает.

  61. Скажу відверто,цей непотріб давно мав бути притягнутий до відповідальності,за наклепи які йому сходили з рук.Зброю взяти до рук він не міг, напевно віра не позволяла і щирідрузі перечислені дуже допомагали.Але усьому приходить розплата.

  62. Нарешті справедливість догнала підо.а. Він думав що герой тільки перед поважними жінками. З ними міг і поштовхатися, і кинути до долу. А перед справжніми мужиками обісрався… так йому, пендосу і треба… Ще б його спонсора за жопу взяти. А то втік з України, а потім за гречку чи яблука буде на виборах голоси зкупляти.

  63. А я трохи про інше. Абсолютно незрозуміла фраза “… подався у “біга”. Чи не варто було би заплатити перекладачеві, і не ганьбитися калькуванням московитського язика? (лапки не виправдання).

    • Адміністрація сайту висловлює вам щиру подяку за те, що до змісту самої статті пане Віталій у Вас претензій не має, а лише Ви глибоко стурбовані як Ви кажете москальським язиком. А тому, саме для Вас рекомендуємо Вам відкрити Вікіпедію – Біг.Також для Вас великого знавця української мови надаємо посилання на Словник української мови та рекомендуємо Вам краще вивчати українську мову перед тим, як щось коментувати. http://sum.in.ua/s/bigh

  64. терминатор

    добігався – побрили – гутуеться в монахи – яник = акафіст – афонські монахи.

  65. Ви повинні видалити цей пост.. він не містить правди. це вища форма наклепу… суцільний злочин!!! Не варто вірити всьому, що розповідає колишній міліціонер… Її часто помічали в її агресивності!!!

    • Доброго дня! А чому колишній? Вже звільнили? Дякуємо за інформацію. Що саме у публікації Ви вважаєте за наклеп? Напишіть нам Вашу версію, як все насправді відбулося.

  66. Жовта преса, не більше! Як пишете «заказні» статті , то хоч аргументуйте більше та менше фантазуйте! Як вона могла своїм авто перегородити вхід у під’їзд? Вона ж на BMW була, а не на фурі! Ви собі уявляєте таку картину ? Вона своїм авто, що в двері під’їзду в’їхала ? Перед тим як оприлюднювати приватну інформацію таку як номери машин та приватні фото, то вже автор статті міг би й своє справжнє ім’я вказати! Далі буде …? Вас за такі помийні новини можуть притягнути до кримінальної відповідальності! А не притягнуть тут, то Бог високо! В країні війна, а ви за пару копійок дозволяєте собі таке !!!

    • Доброго дня! Вся інформація взята зі слів мешканців по вул.Замковій. Також пані Ольго хочемо Вас розчарувати цей матеріал розміщено абсолютно безплатно. Далі буде все, що стосується даної справи ,коли відкриють матеріали справи. А те, що ми жовта преса- це Ваша суб’єктивна думка.

  67. Любомира Михайлівна

    Франк, то напевно найбільше вас турбує, що ваша дружина там засвітилася? Не потрібно їй було пхати свої п’ять копійок куди не треба, прикриваючись колишнім чоловіком і його прізвищем. Цікаво, як у вас в Німеччині віднеслись би до того, що кримінальну справу порушують по телефонному дзвінку. Чи це не вважається корупцією? І ще мене особисто цікавить наступне питання, як жінка судді могла познайомитися з німцем для серйозних стосунків, що дійшло до шлюбу…. Невже така “поважна” пані не гребує сайтами знайомств?

    • Любомиро Михайлівно, маючи таке поважне ім’я вже б не личило такій жінці залазити в чужу білизну!

    • Любомира Михайлівна

      Що, Ліля, правда очі колить?

  68. судді Верховного Суду Шарапа В.М., Єзеров А.А., Чиркін С.М., Берназюк Я.О. – підлі аморальні створіння, у змові з чиновницями ГУ ПФУ розробляють схеми, як обкрадати пенсії працівників льотного складу цивільної авіації на власну користь та користь пенсійних чиновників – справа №380/12268/20. Відкривають касаційні провадження після спливу терміну на оскарження без будь яких доказів від пенсійників, чому вони вчасно не звертались в суд для отримання судового рішення для оскарження та вчасно не оскаржили в касаційний суд, вигадують підстави та брешуть про “поважність причин” відкриття тих касаційних провадженнь … – взаємовигідна співпраця: чиновниці УПФ нараховують суддям непомірне «довічне грошове утримання», а ті постановляють замовні судові рішення по обкраданнях, обмеженнях заднім числом пенсій працівникам льотного складу ЦА до 10-ти мінімальних пенсій на користь чиновниць ПФ … – чиновниці ПФ за «економію» отримують заохочення, на оздоровлення, призначають собі непомірні премії (за інтенсивність праці та економію пенсійного фонду), … зарплатки за 100000 грн. собі нараховують з пенсійних внесків і ні в чому собі не відмовляють. Масово роблять «помилки» і судяться з пенсіонерами, строчать відписки, по кожній судовій справі задіяно 20-30 «фахівців» ГУ ПФУ…. робота кипить …
    Ці продажні судді демонструють, що їх судові рішення стають головним корупційним інструментом. Українське вибіркове правосуддя перетворюється на закрите акціонерне товариство по договорняках.
    Заробітні плати чиновниць ГУ ПФ України, то для продажних суддів – є соціальна справедливість:
    https://ibb.co/By2BN5Q
    https://ibb.co/x3xLm5V
    https://ibb.co/74qChYv
    Пенсійний фонд регулярно робить помилки при нарахуванні та перерахунках пенсій, причому не на користь пенсіонерів
    https://zn.ua/ukr/WORLD/pensijnij-fond-rehuljarno-robit-pomilki-pri-narakhuvanni-ta-pererakhunkakh-pensij-prichomu-ne-na-korist-pensioneriv-jurist.html
    “Мертві душі” відбирають в України по 50-100 млрд. гривень на рік

  1. Pingback: Кого міський голова відзначив преміями. Список – Погляд

  2. Pingback: Депутати Тернопільської міськради не можуть опиратися впливу Михайла Гладкого та Сергія Надала | Politerno

  3. Pingback: Тернополянин розповів усю правду про так звану безкоштовну медицину | Про Те

  4. Pingback: У Тернополі з'явилася алея "Іспанської лисо-листної сосни" | Politerno

  5. Pingback: Головним "тітушкою" Надала виявився депутат Хмельницької облради Бурлик (Фото) | Politerno

  6. Pingback: На залізничному вокзалі у Тернополі планують звести торговий центр – Погляд

  7. Pingback: У Тернополі зупинку, на яку міська рада виділила майже мільйон гривень, так і не встановили – Погляд

  8. Pingback: У Тернополі зупинку, на яку міська рада виділила майже мільйон гривень, так і не встановили | Новини Тернополя

  9. Pingback: “Лакмусовий папір” для очільника тернопільської поліції Богомола – Погляд

  10. Pingback: Чи вдасться Надалу вкотре "порішати" справу своєї довіреної особи? | Politerno

  11. Pingback: Ще донедавна безробітний бешкетник свободовець Бурлик із Хмельницького тепер буде бізнесувати у Тернополі | Politerno

  12. Pingback: Аативісти та мешканці вул. Карпенка вкотре протистояли представникам "Терекономбуд" та поліції (Відео) | Politerno

  13. Pingback: Що приховує депутат Тернопільської міської ради Редьква Назарій? – Погляд

  14. Pingback: Знову Мазурик і знову фонтан вартістю в 6 млн. 963 тис. грн. – тендери для друзів міського голови | Politerno

  15. Pingback: Карта Тернополянина або як на цьому будуть заробляти “ділки” із міської ради – Громадський інформаційний портал

  16. Pingback: Хто заробить на соціальних картках тернополян – Погляд

  17. Pingback: Хто заробить на соціальних картках тернополян | Online.te.ua 100% Актуальної інформації

  18. Pingback: Велике "благо" для тернополян виявилась черговою аферою чиновників | Online.te.ua 100% Актуальної інформації

  19. Pingback: Скандал навколо "картки тернополянина" набирає обертів | Politerno

  20. Pingback: Держаудитслужба виявила недоотримання місцевим бюджетом коштів через несплату пайової участі будівельниками Тернополя | Politerno

  21. Pingback: Сферу обслуговування ЖКГ у Тернополі між собою розділили декілька сімей – Погляд

  22. Pingback: Що приховує заступник прокурора Тернопільської області Мукан Ігор Ярославович. Які прокурори така і “законність” - ATO.today

  23. Pingback: Які житлово-комунальні підприємства в Тернополі з донецькими власниками? – Погляд

  24. Pingback: Як у Тернополі закопують мільйони і "дбають" про екологію | Politerno

  25. Pingback: Екс-регіонал з Борщівщини відсудив "хлібну" посаду в лісгоспі | Politerno

  26. Pingback: Нова схема у Тернополі по захопленню землі на зелених зонах без дозвільних документів – Громадський інформаційний портал

  27. Pingback: Тернопільська поліція не має жодного правового впливу на міську раду? (документ) – Погляд

  28. Pingback: Суддя, який дозволив забудову "Березолю", не віддав на поруки ветеранам АТО Михайла Іваненка (Відео) | Politerno

  29. Pingback: Що чекає прокурора який “кришує” у Тернополі місцевих ділків та знущається з своїх підлеглих? – Громадський інформаційний портал

  30. Pingback: Тернопільський депутат напередодні Різдвяних св’ят виклав звернення у мережі інтернет до місцевих прокурорів – Громадський інформа

  31. Pingback: Які судді таке і правосуддя .Сімейний суддівський підряд – сім’я Дута – Громадський інформаційний портал

  32. Pingback: Тернопільський депутат напередодні Різдвяних свят виклав звернення у мережі інтернет до місцевих прокурорів – Громадський інформацій

  33. Pingback: У Тернополі почастішали безкарні погрози громадським активістам – Громадський інформаційний портал

  34. Pingback: На Тернопільщині екс-ОБОЗівець та його брат тримають у страху жителів м.Бучача – Громадський інформаційний портал

  35. Pingback: МАФи для “своїх” від міського голови Тернополя – Громадський інформаційний портал

  36. Pingback: МАФи для “своїх” від міського голови Тернополя – Громадський інформаційний портал

  37. Pingback: Депутат ТМР подякував Авакову за “злодійські кадри”у Тернополі – Громадський інформаційний портал