Вовки в овечих шкурах. Управління внутрішньої безпеки ДВБ в Тернопільській області

Життєвий та”тернистий” шлях одіозного “крутого” міліціонера, а зараз нового поліціянта та керівника Управління внутрішньої безпеки ДВБ в Тернопільській області Василя Джиджори потребує особливої уваги.  Василь Іванович йшов крізь терни до зірок полковника. Як часто буває, все вирішили родинні зв’язки, а саме – рідний брат по лінії матері – Шеремета Петро Петрович, в попередні роки працював начальником розшуку в Івано-Франківську та начальником Управління по боротьбі з організованою злочинністю (УБОЗ) УМВС в Тернопільській області. На сьогодні в його власності є – автомобіль Лексус GX-470, ТзОВ охоронна фірма «Галичина», СТО, таксопарк «Люкс», магазин «Зброя», ресторан, мережа аптек, ставок, які знаходяться в місті Бучач. Усі вказані об’єкти зареєстровані на дружину – Шеремету Галину. На території районної лікарні в м.Бучач побудував приватний лікувальний центр. У Бучачі вів ще три будівництва житла в дольову участь з екс-головою Бучацької РДА Савкою Василем. 

 Так вдало і «чесно», “правоохоронець” зумів  реалізувати себе в бізнесі! Окремо побудував та продав чотириповерховий восьми квартирний будинок.

Займається Петро Петрович і політикою. Він член Радикальної партії Олега Ляшка, на виборах до органів місцевого самоврядування балотувався на посаду голови Бучацької міської ради.

 Василь Джиджора , молодий працівник УБОЗ УМВС України в Тернопільській області за часів керівництва Шеремети Петра досить швиденько зайняв непогане  місце «під сонцем» завдяки контролю та отриманням частки від незаконного обігу спирту по давальницькій схемі, контролю за транзитом контрабанди через територію області та простого банального вимагання грошових коштів у підприємців шляхом залякування.

Після закінчення правління Петра Шеремети  в УБОЗ зірка Джиджори тимчасово зайшла, але незгасла. Змінивши декілька відділів та посад останній зупинився у відділі Демборинського Петра Володимировича спільно з іншими фігурантами які заявляються тепер у нашій історії:

– Різник Дмитро Петрович, кум Джиджори В.І., на даний час працівник Управління внутрішньої безпеки ДВБ в Тернопільській області, уник переатестації шляхом звільнення з органів внутрішніх справ та поновлення у 2017 році, через атестаційну комісію в м.Києві; 
– Лисик Андрій Богданович, працівник Управління внутрішньої безпеки ДВБ в Тернопільській області.

Варто зазначити, що Джиджора В.І., Демборинський П.В., Різник Д.П., Лисик А.Б., разом працювали в УБОЗі, коли почалася реформа, усі НЕ випадково перевелися в Департамент внутрішньої безпеки. Коли Джиджора В.І. перевівся в Закарпатську область, слідом за ним це зробили Демборинський П.В. і Лисик А.Б. Сьогодні усі працюють в Управлінні внутрішньої безпеки ДВБ в Тернопільській області.

Пропрацювавши декілька років одним колективом, група зрослася, укріпилась та на даний час “незрозумілим” чином зуміла не просто вижити, а проникла в систему внутрішньої безпеки поліції, та здійснювати контроль за поліцією.

Основні схеми збагачення групи:
1. Контроль та отриманням частки від незаконного обігу спиртів по давальницькій схемі;
2. «Кришування» незаконної діяльності, пов’язаної з автомобілями-двійниками;
3. Вимагання грошових коштів в підприємців шляхом залякування:
– Брат Демборинського Петра – Роман є працівником ДФС в Тернопільській області, саме він повідомляє групу про осіб, які займаються незаконним виготовленням та збутом фальсифікованої горілки;
– За інформацією з «ДП Бережанський лісгосп»,  відомо, що Джиджора В.І. чинив тиск на директора Левчука О.П., погрожуючи йому перевірками. Метою цих дій, було отримати безплатну сировину, для зведення двоповерхового дерев’яного будинку, який, до слова, вже побудований в с. Байківці; 
4. Контроль незаконного збуту наркотиків:
– http://t-v.te.ua/…/ternopilski-ubozivci-likviduvali-grupu-…/ – реальне покарання поніс лише лідер ОЗГ, рядові члени продовжили вести незаконний збут наркотиків, під протекцією УБОЗу. 
5. «Торгівля» кримінальними справами, зокрема: 
– За перекваліфікацію статті, не притягнення до кримінальної відповідальності – http://intb.te.ua/…/%D0%BF%D0%BE-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%…/

Близькі відносини Джиджора Василь Іванович підтримує з своїм кумом, екс-заступником голови Тернопільської міської ради Володимиром Камінським. В липні 2015 року Камінський В.В був затриманий за отримання неправомірної вигоди (хабара в розмірі 200 000 гривень). В результаті судового розгляду цієї справи Камінський відбувся «легким переляком» у вигляді штрафу. За нашою інформацією, така поблажливість Феміди спричинена, в тому числі, зусиллями пана Джиджори, який неодноразово виїжджав у м.Київ, де зустрічався з високопосадовцями МВС, з метою уникнення Камінським кримінальної відповідальності. Також відомо, що охорона фірма «Авангард» («Роял-Контракт»), до якої має відношення Камінський В., здійснює охорону будинку Джиджори В. у селі Байківці. Варто додати, що охорона фірма «Галичина» (Шеремета П.П.) і «Авангард» (Камінський В.В.) брали участь в спробі рейдерського захоплення сільськогосподарського підприємства «Золотопотоцьке» в місті Бучач.

 Джерело : Тернопіль- Самооборона Майдану

 

 

 

Зверніть увагу!

Тернопільські нардепи підтримали Закон про репресивну мобілізацію

11 квітня Верховна Рада України ухвалила в цілому проект закону про мобілізацію, повідомили народні депутати. …

8 коментарів

  1. Від себе можу додати: в Управлінні стратегічних розслідувань, начальником якого є Джиджора василь, успішно “хороняться” справи про корупційні правопорушення. Так відбувалося вже не раз, зокрема й моїх зверненнях. Навіть відповідь про результати перевірок не надаються.

    • А вони що писати вміють? Вони вміють тільки вправно підкидати наркотики ,а потім імітувати боротьбу з ними щоб видрататися по професійній драбині

  2. Самі покривають наркобізнес а потім ловлять невинних людей і вішають на них свої грязні справи. Садити таких поліцейських треба!!!

  3. Ну як вам Васьки Джиджори будинок , зароблений на зарплату поліцейського ? А як він спритно і вміло поєднує таємничу професію “бізнесмена” і поліцейського ? А чому ніхто не пише , як Васька працює , на своїй посаді , звідки такі доходи ??? Один з улюблених лайфхаків , що приносять дохід Василю – це у вас випадково знайдуть опіати , потім відіжмуть ваше майно , а далі допомога за винагороду . У кожного з Васькових жертв в Тернополі , знаходять чомусь по кілограму сировини , напевно це все , що є у Васьки на складі . Забігають ДВБ -маски шоу , до вас до дому , чи на афіс і все … Тому, кому треба усунути конкурента з бізнесу , віджати дорогу машину , позбавити когось майна , яке погано лежить , чи потрібна надійна криша вашого бізнесу , то вихід один : ДЖИДЖОРА НАДІЙНА ДОПОМОГА !!! Цікаво, новоспечений прокурор Бойко , який дає ордери і порушує справи теж в долі ? Доки народ буде терпіти Джиджор , Бойків , Богомолів в те все кодло , яке уникло переатестацію і лишилось при кориті , саме так вони розглядають роботу в поліції !…

  4. Питання прокурору м.Тернополя Бойкові .П . Чому досі не відкрито справу по Шереметі П.П , звідки в людини , яка працювала в органах поліції стільки майна ??? Чому не проводиться службове розслідування по Джиджорі В. І , як він умудрився построїти такий маєток ( див відео ) , працюючи на державній посаді керівника управління внутрішньої безпеки ? За які , такі непосильні труди , а зарплата позволяє йому ??? В разі ще якогось , мирного майдану у м . Тернополі , коли до вас дорогий прокурор , завітають активісти , щоб ви не робили круглі очі і тупорилий вигляд обличчя , що вам нічого не було відомо про цих людей !!! Тому просимо провести службову перевірку і відкрити кримінальні справи , по злочинцях в пагонах !

    • Михаил Щукин

      і що хлопці нема на таких управи? думаю як не довбенко так бог того цигана покарає… шо за фамілія така? жижора дядя жора. циган полюбе. бачу майдан нікого нічого не навчиі. молодець рома довбенко довби їх далі….

    • Михаил Щукин

      ти дибіл? вони навіть того не читають тут…. ми вата а вони тихо сміюцця з вас і пьють текілу, завай в правильних місцях питання і не угрожай в воздух. а – роби. чи ти просто диванна вата ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *