Нова поліція, а кадри ті самі. Петро Демборинський працівник Департаменту безпеки поліції.

З останніх публікацій в засобах масової інформації стає відомо, що у майбутньому Національна поліція України планує створити новий департамент із боротьби з організованою злочинністю(на зміну колишньому УБОЗ). Так, от у Тернополі на керівника такої служби мітить (якщо звісно порішає) одіозний начальник Департаменту внутрішньої служби кум екс-заступника міського голови С.Надала Володимира Камінського Василь Джиджора.Про стійке злочинне угруповування яке очолює Василь Джинжора з часів славнозвісного УБОЗу було викладено у статті від Тернопільської Самооборони Майдану(до речі, дану інформацію ніхто так і не спростовував).

 http://gip.org.ua/2017/09/26/%D0%B2%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B8%D1%85-%D1%88%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%85-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D1%96%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%B2%D0%BD%D1%83%D1%82/

 На неодноразові звернення по даних фактах від громадських організацій та постраждалих від цього угруповування людей до керівництва даних осіб результату не дало.З чого можна зробити висновок, що злочинне угруповування має всеукраїнський масштаб

    .Чи Україна стане правовою державою і чи будуть  зміни у цьому напрямку можна лише мріяти.

   Але, мова зараз про вірного пану Василю помічника та соратника по темних та заказних справах Петра Демборинського, який на даний час на своїй сторінці у фейсбук активно рекламує нову форму нового відділку, яка так личить, як теперішній їхній службі, так і буде личити майбутній.

     Все б нічого, але пан Петро дуже полюбляє хизуватися у формі нациста, як кажуть у народі” “хорошій”людині все до лиця.”.

      Таким чином у скорому часі Арсеном Аваковим буде присвоєно Василю Джиджорі нове звання групенфюрера СС. Всі члени даного департаменту увійдуть у нову нацистку партію СС.

      Демборинський відзначився ще у 2009 році, коли цукровий бізнес у Чорткові фактично належав міліції Чорткова і Тернополя. Коли бізнесмени з Ужгорода і Києва загрожували чорним кримінальним схемам цукрового бізнесу. На той час Генеральним директором цукрового заводу м. Чортків був С.З Атаманчука, який за допомогою бравих поліціянтів Кав’юка, Рака, Демборинського та їх покровителя генерал-лейтенанта Максимова усували різними методами їм неугідних бізнесменів;
http://h.ua/story/221320/.
Практику підставляти людей та усувати неугідних для своїх господарів пан Петро здобув неабияку.

       На даний момент ця одіозна безпринципна, нечиста на руку  особа працює в Тернопільському управлінні ДВБ НП України, старшим оперуповноваженим в особливо важливих справах під керівництвом не менш одіозного Василя Джиджори.

        Варто зазначити, що Джиджора В.І., Демборинський П.В., разом працювали в УБОЗі, коли почалася реформа, вони не випадково перевелися в Департамент внутрішньої безпеки. Коли Джинжора В.І. перевівся в Закарпатську область, слідом за ним це зробив Демборинський П.В. Сьогодні Вони працюють в Управлінні внутрішньої безпеки ДВБ в Тернопільській області.
Пропрацювавши декілька років одним колективом, парочка зрослася, укріпилась та на даний час “незрозумілим” чином зуміла не просто вижити, а проникла в систему внутрішньої безпеки поліції, та здійснювати контроль за поліцією.Який саме контроль ці особи можуть здійснювати за поліцією можна лише здогадуватися….

Яким майном володіє сім’я поліціянта:

Земельні ділянки зареєстровані на  маму Демборинську Марію Демянівну у селі Домаморич Тернопільського району :згідно декларації  Петра Демборинського за 2015 рік

2500 м.кв, 2700м.кв, 1500 м.кв, 31200м.кв, 30100, 1500м.кв, 1600м.кв.

Саме цікаво ,що дату набуття права власності  на дані земельні ділянки не вказано. Мабуть, судячи із такими гектарами землі ,якою володіє мати Петра Демборинського, пан Петро  поєднує основну роботу із фермерством.

 

10.12.2013   земельна ділянка м.Тернопіль загальна площа  1870(м2) зареєстрована на батька   Демборинського  Володимира  Петровича

31.12.2015  році Петро Демборинський  стає власником у Великих Бірках 1000м.кв земельної ділянки

22.09.2016 його дружина Демборинська Ірина Володимирівна  набуває право власності на квартиру у Тернополі 66м.кв

06.01.2016  стає власником земельної ділянки у м.Тернополі площею 600м.кв

Як бачимо Петро Демборинський  плідно працює у правоохоронних органах на благо  народу України.

 

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *