6 Березня  Апеляційний суд Львова виніс ганебний вирок у справі добровольців Геннадія Хамраєва і Олега Худика,

6 Березня  Апеляційний суд Львова виніс ганебний вирок у справі добровольців Геннадія Хамраєва і Олега Худика, чим доказав що правосуддя в Україні не існує. Вирок будуть оскаржувати у Верховному суді. Хлопцям доведеться знову пробути в СІЗО ще на 2 місяці, незважаючи на те, що вже відсиділи 3 роки і 6 місяців. Мотиви такого резонансного рішення, яке обурило громадськість зводяться до того, що справа замовна. Тобто, згідно з логікою суду, а точніше її відсутністю, людину можна засудити навіть за повної відсутності доказів. Тому реальні причини рішення суду, як зазначає голова ГО “Рабів до раю не пускають” Іван Спринський, є дійсно більш ніж корупційними – вони є злочинними та антилюдськими. Обласна прокуратура, яка вела справу із самого початку, також схоже «в темі і долі», адже суд протягом всіх слухань спирався на припущення прокурорів та відхиляв клопотання захисту. Захисники готують дисциплінарну скаргу до Вищої ради правосуддя на аморальні дії апеляційних горе-суддів, Каблака і Урдюка, відкрити щодо них кримінальну справу через завідомо неправосудне рішення суду та провести службову перевірку із подальшим звільненням прокурора, який представляв в апеляції сторону обвинувачення. Не можливо перемогти людину, яка ніколи не здається. Рано чи пізно така людина завжди перемагає. В нашому випадку перемога хлопців – це перемога всього суспільства. Віримо що рано чи пізно, голос здорового глузду буде почутий. Прикро, що не зараз.

https://www.facebook.com/100031130286081/videos/135904714123871/

https://www.facebook.com/100031130286081/videos/135902550790754/

 Заступник голови правління у ВПК”АЙДАР” Україна Лада Соколова на своїй сторінці у facebook  прокоментувала  те що відбулося  у суді:

Ганьба. Суд. Розсправа над Політв’язнями.
У Львівському апеляційному суді сьогодні відбулось судове засідання по справі Геннадія Монаха, Олега Худика, та Дениса Петрова, на якому судді винесли кінцеве апеляційне Рішення. Його будуть оскаржувати у Верховному судді. 
Судове засідання пройшло дуже гаряче. Потерпілий пан Гентош,( https://reporter.net.ua/news/odioznyj-radykal-z-lvivshhyny-tysne-na-suddiv ), який хамив активістам, знову провокував групу підтримки хлопців. Сам потерпілий є депутатом Самбірської районної ради і має неоднозначну репутацію. 
За останньою інформацією, якою я володію, на минулому тижні пан Гентош збирав собі групу підтримки з так званої “еліти”. Це в основному депутати районної та місцевої ради. Саме його “еліта” тиснули на суддів з метою прийняття фальсифікованого Рішення, яке би влаштувало потерпілого. Судді піддалися на тиск потерпілого та винесли ганебне Рішення- “і вашим і нашим”. 
ДРУЗІ, ВАША ПІДТРИМКА Є ВАЖЛИВОЮ ДЛЯ ХЛОПЦІВ!
Усі докази звинувачення є не допустимими! Хлопців обрехали. Слідкувати за анонсом судового розгляду у Верховному судді. Честь. Гідність. Правосуддя в Україні має бути!
Подяка усім, хто підтримує! 
Вдячна чудовому виступу адвокату Роман Бухтояров. Приємно було бачити дуже багато друзів. 

Відео дивіться у Іван Спринський на сторінці.
Зоряна Степова
Зоряна Степова дякую тобі!

 

Зверніть увагу!

Влада прагне змусити українців чимшвидше повернутися до України

Консульства не обслуговують чоловіків призовного віку. Чи законно це? Пізно увечері 22 квітня українські ЗМІ …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *