Міський голова Тернополя та його екс-заступник Камінський планують чергове будівництво

У парку “Здоров’я” на вулиці Бережанській планують чергове будівництво. Цього разу на місці унікальної альтанки планують звести торгові, складські та офісні приміщення. На даний момент достеменно не відомо скільки території парку в кінцевому результаті планують захопити.

Міська влада надала в оренду терміном на 5 років земельну ділянку з кадастровим номером: 6110100000:13:001:0019 площею 0,16 га для обслуговування споруди за адресою вул. Бережанська, 44, б фірмі ТОВ «ТоргінвестТернопіль».

Завдяки системі youcontrol.com.uaЮ-Контрол ми знайшли зв’язок, а саме однаковий номер телефону (0989149867) в ТОВ «ТоргінвестТернопіль» та ТОГО “ФЕДЕРАЦІЯ ПАНКРАТІОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ”, керівником якої є екс-заступник міського голови Тернополя Камінський Володимир Володимирович.

https://tsn.ua/ukrayina/zatrimanogo-za-habar-zastupnika-mera-ternopolya-vidpustili-za-97-tisyach-griven-428759.html

 

 

 

Тепер стає зрозуміло звідки ростуть ноги та чому номінаційний комітет міської влади відхилив проект Громадського бюджету з відновлення історичної альтанки з унікальною мозаїкою, яку сьогодні було цілковито зруйновано.

 

Джерело ДемАльянс Тернопіль

Зверніть увагу!

Скандально відомого активіста на Тернопільщині побили на приватній території кінної ферми

Скандально відомого активіста Романа Довбенка побили на приватній території кінної ферми в селі Переволока Чортківського …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *