На Тернопільщині заступник обласного прокурора бере все під свій контроль  

16 квітня 2020 року, експрокурор Тернопільської області Петро Бойко представив колективу виконувача обов’язків заступника прокурора області – Олександра Божка, призначеного наказом Генерального прокурора Ірини Венедіктової від 14 квітня 2020 року.

Олександр Божко запевнив присутніх, що готовий до плідної співпраці із з кожним працівником нового колективу, адже « наш спільний ворог – злочинність, і всі зусилля потрібно спрямувати на його подолання!»

Першою гучною справою  «боротьби» зі злочинністю  де  відзначився  прокурор  Олександр Божко, це  усунення у вересні 2020 року із посади новопризначеного свого керівника Миколи Петришина.

Нагадаємо: Петришин став прокурором Тернопільської області 14 вересня. У перший же день прокурор влаштував бенкет, на якому змушував підлеглих обіцяти “виконувати будь-які накази”, а якщо вони не будуть підкорятись, та пообіцяв їх “їб*ти як тупих свиней”.

   Олександр Божко не бажаючи бути “ви..баною тупою свинею” ,  «зливає» інформацію   з закритої гулянки в обласній прокуратурі де виставляв за своє призначення на посаду прокурора області Микола Петришин.

Інформацію  разом із копією наказу про призначення   Божком було передано так званому Бучацькому «активісту» Роману Довбенку. «Активіст» повідомив на своїй facebook-сторінці, що Микола Петришин перебуває на робочому місці у стані алкогольного сп’яніння, позначивши у дописі Офіс генерального прокурора, генеральну прокурорку Ірину Венедіктову та Офіс президента, закликав відреагувати правоохоронців та попросив максимального поширення допису.

 16 вересня У Києві відбулося засідання дисциплінарної комісії генпрокуратури. Петришину рекомендували подати у відставку. Офіційна причина звільнення – це непорозуміння з колегами, а неформальна – п’янка на робочому місці та невідповідна поведінка.

30 вересня Божко отримує бажане та хлібне місце  першого заступника керівника Тернопільської обласної прокуратури.

  На знак вдячності  перший заступник пан  Божко  бере на особистий контроль всі скарги, заяви, повідомлення щодо неправомірних дій зі сторони  бучацького «активіста» та його діяльності, припиняє їх рух.  Справи де Довбенко  є підозрюваним, обвинувачуваним, під тиском прокуратури затягуються та закриваються, а там де “активіст” є потерпілим  (внаслідок своєї провокативної діяльності)  прокурорами та поліцаями  з неймовірною швидкістю та без дотримання всіх процесуальних процедур направляються до суду.

Допоки один у Бучачі «активує» виконуючи різні замовлення, інший у прокуратурі  розробляє власні  бланки та   бере слідчих  під власний контроль і видає спеціальні розпорядження.

P.S. Однією із громадських організацій Тернопільщини було направлено звернення у відповідні інстанції на проведення  перевірки діяльності Олександра Божка.


Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *